Tutkintotodistus saapui 9kk viiveellä, Perseidit

PuolukoitaNiin se tämäkin viikko alkaa olemaan kohta taakse jäänyttä elämää ja edessä siintää uusi viikko.

Kuluneella sää suosi monena päivänä ja sehän oli ihan kesäinen! Alkavalle viikolle onkin sitten jo luvattu huomattavasti syksyisempää keliä.

Kuluva viikko kului pääosin opiskelun parissa, mutta ehtihän sitä jotain muutakin tekemään ja tapahtumaan.

Datanomiopintojen tutkintotodistus saapui viimein

Viime marraskuussa sain suoritettua datanomiopinnot, kuten joku tämän blogin lukijoista saattaa muistaa. Kerroin asiasta muutaman kerran ja useamman kerran siitä, että syystä tai toisesta emme saaneet todistuksiamme vaikka monesti niin luvattiin.

Nyt 9 kuukautta myöhemmin tämä outojakin käänteitä matkan varrella saanut episodi on lopultakin päättynyt ja viime viikon perjantaina hain tutkintotodistukseni postista.

Todistuksen numerot olivat ne joita näyttökokeiden vastaanottajat suosittelivat eli kaikki arvosanat ovat K3 (arvosteluasteikolla 1-3). Vaikka tuo todistus on monen mielestä vain ”paperi” niin kyllä se näin myöhästyneenäkin paljon mieltä lämmittää :)!

Viime viikonloppuna Perseidien bongausta

Viime viikonloppuna oli taivaalla mahdollista nähdä paljon tähdenlentoja. Syystä tai toisesta en ollut aiemmin vielä yrittänyt valokuvat tähdenlentoja. Nyt yritin ja epäonnistuin.

Ei homma kuitenkaan turhaa ollut, näin viisi hienoa tähdenlentoa joista yksi oli niin voimakas, että siitä jäi muutamaksi sekunniksi jälki hehkukin!

Vaikka tämänkertainen runsaampi esiintymä meni ohitse aion jatkaa säiden ja tilanteen tullessa tähdenlennon valokuvaamisen yritystä. Kyllä niitä tähdenlentoja tavallisenakin iltana monta tulee ja näkee, kunhan vain jaksaa taivasta tarkkailla.

Tähtitaivasta pitäisi muistaa katsella useamminkin. Tähtien katsominen on mielenkintoista ja kumman rauhoittavaa puuhaa.

Suosittelenkin kaikille lämpimästi tähtitaivaan katselua! Nyt alkusyksystä se on vielä mukavaa säidenkin puolesta, kun on lämpöistä vielä yölläkin.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja
mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.