Tuotetestauksessa nyhtökaura

NyhtökauraPuolen vuoden jahtaamisen jälkeen onnistuin saamaan yhden paketin Golden & Greenin valmistamaa nyhtökauraa. En tosin saanut maustamatonta versiota vaan kaffir lime, sesame & ginger maustettua.

Tietoista ”ei oota” myyntiä?

Arvelin pitkään, että tuotteen heikko saatavuus on oltava tietoinen veto firmalta. Tuolla tavalla saatiin yrityksestä sellainen kuva että tilauslistat ovat loputtoman pituiset, jos vain tuotetta saataisiin jakoon. Samalla he saivat ilmaista mainosta eri medioilta paljon.

Temppu tuotti toivottua tulosta ja vastaus arvailuihin tuli elokuun viimeinen päivä, kun Pauligin kerrottiin ostaneen 51% kyseisestä firmasta.

Hilkulle meni kyllä firman myynti, kun markkinoille ehti juuri tulla Härskis ja Valion paistettava raejuusto. Hyvät kaupat nyhtiksen valmistajalle, mutta ei varmaankaan niin hyvä Pauligille.

Oletan kiinnostuksen tuotteeseen putoavan tarjonnan lisääntyessä. Ainakin yrityksen ilmainen markkinointi loppuu, koska nyt ei enää joka paikassa uutisoida miten suosittua ja jatkuvasti lopussa kyseinen tuote on.

Valtaosa tuotteen ostajista ostanee sitä kerran ja sitten ei enää. Sitten he tietävät tarpeeksi mitä tuo kyseinen otsikoissa kovasti ollut tuote oikein on. Näin ainakin omalta kohdalta asia on.

Hintaa tuotteella nimittäin on nyt 5 euroa ja kilohinta 20 euroa. Tulevaisuudessa hintojen luulisi isomman tuotannon myötä putoavan, mutta saapa nähdä miten käy.

Pitihän se syödä, kun niin paljon maksoi

Koostumuksessa on onnistuttu hyvin jäljittelemään lihaa. Itse nyhtökauran mausta on paha mennä sanomaan mitään, kun saamani tuote oli maustettua. Kyseisestä mausteseoksesta toki voin sanoa että aika järkyttävää oli.

Pitihän se syödä, kun niin paljon maksoi. Ei tosiaan mikään nautinto ollut ensi kokemus nyhtökaurasta. Ei myöskään kyllä jäänyt tarvetta kokeilla tuotetta enää toistamiseen. Plussaa tuotteessa on se, että kyllä se kaikki tofut voittaa.

Hyvää viikonloppua teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.