Takapihan kuulumisia

Vuokkoja takapihalla. Valokuvaaja: Markus KauppinenEdellisessä takapihan katsauksessa kerroin miten kevät on edennyt ja miten viime syksyn istutukset ovat onnistuneet. Silloin olin toiveikas vielä niiden toisten vuokkojen suhteen ja vappuna nekin alkoivat kukkimaan :)! 20 sipulista on noussut 17 kukkaa, joten hyvällä prosentilla nuokin onnistuivat.

Vuokko puutarhassa. Valokuvaaja: Markus Kauppinen
Kasvitieteellisen tulppaanitkin ovat jo nupulla, joten aivan suutariksi eivät nekään menneet. Mukavalta kyllä tuntuu, kun noin hyvin nuo istutukset ovat onnistuneet. Toivottavasti tänä kesänä nousisi vielä joitain niittykukkiakin, joita myös istutin viime vuonna yhden ison pussillisen verran.

Tulppaanit nupuilla. Valokuvaaja: Markus Kauppinen
Terassi on nyt siivottu ja uudet mullat laitettu ruukkuihin sekä muihin istutusastioihin. Vielä en ole siemeniä kylvänyt, mutta tarkoitus on sekin tehdä tällä viikolla. Sen jälkeen alkaakin odotus, että miten hyvin nuo istutukset sitten tänä vuonna onnistuvat?
Niin ja tänä vuonna pitäisi pestä sekä öljytä terassi. Toivottavasti lähiaikoina
tulee lämmin jakso niin voisi tuonkin koittaa tehdä.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.