Sisällöntuottamista, Linkedin, palapeli..

OnnenapilaViikko 17 alkaa olemaan pikku hiljaa taputeltu ja näin onkin aika laittaa viikko tiivistettynä pakettiin. Kohta on huhtikuukin eletty ja edessä on työväenjuhlalla alkava toukokuu.

Kiitos viikolla tulleiden vesisateiden ei lunta enää ole paljoa maassa tai muuallakaan. Joten hyvältä alkaa vaikuttamaan. Vielä en ole makrokuvaus kautta aloittanut, mutta ensi viikolla pitäisi tuokin asia korjata ja lähteä kuvaamaan jo melkoisen runsasta hyönteisvilinää.

Valonkuvaaja.com sivustolle sisältöä

Valonkuvaaja.com sivustolle työstin lisää uutta sisältöä. Tällä viikolla lisäsin Oppaat osion Käyttöjärjestelmät kohdasta löytyvän Microsoft Windows kohdan alle kolme sivua: Windows 7 – Järjestelmän korjauslevyn luominenWindows 7 – Palautuspisteen käyttöönotto ja Windows 7 varmuuskopiointi – Järjestelmän näköiskuva.

Sivujen teko idea on syntynyt jonkinlaisen kysynnän pohjalta. Muutaman kerran olen asioita opastanut ja ilmeisesti jollaista tarvetta noille tiedoille on olemassa. Asiat kyllä löytyvät monestakin paikasta Internetistä, mutta nyt vielä sitten yhden kerran lisää.

Palapelin tekemistä

Viikolla kasasin pitkästä aikaa palapeliä, jonka sain valmiiksi muutamassa tunnissa. Kyseessä oli Tacticin julkaisema Sielun Veljien Softwood Music levyn kansikuva, jossa oli 300 palaa. En muista milloin olisin viimeksi palapeliä kasannut, mutta yllättävän mukavaa hommaa se oli!

Jos jotain havaintoja palapelin tekemisen aikana tein niin sen, että mitä vähemmän yrittämällä yritti paloja löytää niin sitä paremmin ne palat löytyivät. Siinä vain tuli sellainen kunnon flow tila ja palat vain löysivät oikean paikkansa.

Palapelin kasaaminen tyhjensi myös hyvin mielen, kun kaikki huomio oli palapelissä. Huonona puolena totesin sen, että palapelin kasaamisen keskeyttäminen ei onnistunut mitenkään vaan se oli saatava tehtyä valmiiksi yhdeltä istumalta. Mietinkin, ettei varmaankaan kannata juuri tuota isompien palapelien pariin tulevaisuudessakaan istuuduttua.

Linkedin

Viikolla liityin Linkedin palveluun, työverkostoitumista ja lisää esillä oloa. Pieni lisä verkkonäkymisen edistämiseen ja sitä kautta mahdollisuuksien lisäämistä myös työrintamalla.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja
mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.