Sisällöntuottamista ja uusi sivuston kävijäennätys!

Juhannus AhvenistollaTämän viikon arkipäivät ovat menneet Valonkuvaaja.com sivustolle uutta sisältöätuottaessa. Pääsivustolle lisäsin useita uusia retkieväs ohjeita ja tähän Valonkuvaajan blogiin lisäsin valokuva julkaisuja aina pitkälle ensi vuoteen asti.

Viikko painottui sisällöntuottamiseen pääosin siitä syystä, että ensi viikolla on taas aika palata opiskelun maailmaan. Viime marraskuussa päättyivät datanomiopinnot, josta emme ole vieläkään saaneet virallista todistusta. Todistuksen perään ollaan monesti kyselty ja useaan kertaan se on pitänyt tutkintolautakunnankin hyväksyä, mutta eipä vain ole näkynyt. Onhan se niin tietysti, ettei tuolla todistuksella mitään töitä saa vaan osaamisella. Olisi se todistukin kuitenkin mukava kuitenkin saada.

Nyt alkava täydennyskoulutus on samalta alalta. Edessä on lähtökohtaisesti puolen vuoden rupeama, joten viime aikoina hyvinkin aktiivinen toimintani Valonkuvaaja.com sivuston parissa tulee hiljentymään. Hiljaiseksi sivusto ei käy, vaan viikoittain tulee ainakin yksi uusi julkaisu ja ainakin heinäkuussa useimminkin.

Juhannus Ahvenistolla

Valonkuvaaja.com sivuston uusi kävijäennätys!

Valonkuvaaja.com sivuston mukavat uutiset saivat tällä viikolla jatkoa! Tai tarkalleen ottaen viime viikolla, nimittäin sunnuntaina 17.6.2012 meni rikki vanha ennätys ja silloin lukemat olivat 1215.

Tällä viikolla ennätys meni tuotakin paremmaksi. Tiistaina ennätys kirjattiin lukemin 1250. Viimeisin ennätys tapahtui keskiviikkona 20.6.2012 ja silloin lukemat olivat 1260. Suuret kiitokset taas kaikille ennätystä tekemässä olleille :)! Jatketaanhan ainakin koko kesä samalla tahdilla eli uusi ennätys joka viikko ;)!

Juhannus Ahvenistolla

Hyvää juhannusta kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.