Seitsemästoista Flickr Explore kuva: lähikuva kuoriaisesta

Onnistuin jälleen saamaan yhden ottamistani valokuvista Flickrin päivän poimintoihin :)!  Kuudestoista poiminta tapahtui myös 10.6.2012 ja numerolla 180. Valokuva oli kuva makrokuvaustani kiinnostuneena seurannut rusakko. Seitsemästoista Explore poiminta oli kuva kuoriaisesta. Se valittiin päivän kuvien joukkoon myös 10.6.2012 ja numerolla 385.

Kuva on otettu Pentax K20D järjestelmä kameralla. Objektiivina käytin Pentax 100mm makroa ja Vivitarin 2X Macro Focusing Converter laitetta. Salamalaitteena käytin Pentaxin AF-160FC rengassalamaa.

Flickr Explore - Kuoriainen

Flickr Explore

Flickriin vuorokauden aikana tulleista kuvista poimitaan päivittäin 500 kuvaa joita kutsutaan Explore kuviksi.

Päivittäin valittujen kuvien määrä kuulostaa suuremmalta kuin se oikeasti on. Nimittäin palveluun ladataan joka minuutti tuhansia kuvia! Joten oman kuvan saaminen poimituksi ei ole kovin helppoa!

Mitä useimmin ja laadukkaampia kuvia palveluun lataa sitä todennäköisemmin kuviansa päätyy päivän poimintoihin. Ei muuta kuin jahtaamaan seuraavaa poimintaa :)!

Sillä välin voit katsella muitakin Flickr Explored poimintaan päätyneitä valokuviani.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.