Oranssikevät HPK Mestaruusjuhlat 5.5.2019

Upeaa oranssia kevät vietettiin keväällä 2019 lähes koko Suomessa. Nimittäin Kärppien ja Tapparan liian pitkään jatkunut valtakausi oli jo vuosia näivettänyt kansan kiinnostusta Liigaa kohtaan. Nyt mestaruustaistossa oli todellinen yllättäjä mukana ja yllättäjistä tunnetusti isot massat tykkää.

Asiantuntijoille sensaatioimaisesti pelanutta HPK joukkuetta juhliin Hämeenlinnan torilla mestaruutta seuranneena päivänä 5.5.2019. Tuosta tulikin mieleen, että eilisestä julkaisusta unohtui yksi ”hauska” Ylen virheen maininta. Lauantain nimittäin oli Ylen ohjelmatiedoissa jo ilmoitettu, että 5.5. tulee televisiosta Oulusta Kärppien mestaruusjuhlista suoralähetys :).

Nyt jakamani youtube soittolistani lisäksi otin mestaruusjuhlista paljon valokuvia. Valitettavasti elämä on sellaista, etten ole niitä vielä ehtinyt läpi käydä / kehittää. Sitten aikanaan, kun saan ne julkaisukuntoon niin tulette kyllä ne tällä kanavalla näkemään.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.