Nahkatrumpetisti Antton Puonti Talent Suomen voittaja

Talent Suomi 2016 voittaja Antton Puonto

Talent Suomi 2016 voittaja Antton Puonto. Kuva – Nelonen Media.

Onneksi Antton Puonti voitti Talent Suomen. Toivoin hänen voittoaan koe-esiintymisestä alkaen, mutta jotenkin en vain uskonut sen voivan tapahtuvan.

Hetken aikaa jo näytti että yhden rubikin kuution vitsi olisi kantanut voittoon asti. Koomikot saivat yhdellä vitsillä niin paljon anteeksi seuraavia esiintymisiään joiden taso laski koko ajan, että nousivat jopa kolmen parhaan joukkoon.

Vatsastapuhuja on taatusti jo ammattilainen ja saanut hyvää oppia Jokeri-Pokeri Boxi isältään, joten lisä buustille Talentin voitosta ei niin ollut hänelle tarvetta.

Toivottavasti Antton Puonti saa taidolleen jatkossakin huomiota ja arvostusta, sekä taloudellista hyötyäkin.

Äänestäminen kannatti

Joskus on tullut äänesteltyä näissä teevee äänestyksissä ja eipä ole niistä apua suosikille aiemmin ollut. Nyt äänestäminen oli mahdollista ilmaiseksi Nelosen verkkopalvelussa äänestysvideon katselun avulla.

Tarkoitukseni oli pyörittää videota koko viikon aina, kun koneella ehdin olemaan, mutta unohdin tuon. Onneneksi sunnuntaina havahduin asiasta ja muistin ahkerasti äänestää F5-painiketta aina viiden minuutin välein painamalla.

Olisi mielenkiintoista saada tietää edes finalistien saamat äänet prosenteissa. Vieläkin parempi olisi nähdä äänestystulos numeroina, miten monta tuhatta ääntä voittoon vaadittiin? Kuinka paljon äänistä tuli soitoilla, tekstiviesteillä ja nettiäänillä?

Antton Puonti Youtubessa

Voiton jälkeen sain aikaiseksi tutkia Youtubesta, että mahtaako Anttonilla jo olla Youtube-kanava? Olihan siellä. Vielä ei paljoa videoilla katseluita ole, mutta toivottavasti niitä tulee paljon lisää.

Jonkun some-tähden pitäisi nyt julkaista jokin hänen videoistaan, että saataisiin kaverille kunnolla vauhtia lisää. Kyseiselle talentille pitäisi ehdottomasti saada enemmän näkyvyyttä!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.