Melkoinen kuvausreissu

Kuumaa kaakaota. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Olihan taas  kuvausreissu. Aluksi pääsin ihastelemaan reilun tunnin ajan kuinka revontulet loimusivat verrattain komeasti täällä Etelä-Suomessakin tähtikirkkaalla taivaalla.

Sitten lähden katselemaan ja kuvaamaan raketteja, joka oli osittain virhe. Miten sitä aina vuodessa unohtaakin, että millaista väkeä on liikkeelle.

Alkoholi, ryhmän paine ja raketit eivät ole hyvä yhdistelmä

Alkoholi, ryhmän paine ja raketit eivät ole todellakaan hyvä yhdistelmä. Sain todistaa kuinka roskikset roihusivat, raketit lensivät parvekkeille sekä ihmisten joukkoon. Yksi raketeista meni pirun läheltä itseänikin.

Lisäksi revontulia kuvatessani pari kaveria alkoi räjäyttelemään Thunden king tyylisiä paukkujaan kohti paikkaa jossa olin. Ensi ilmoitin läsnä olostani kovalla äänelle, ei mennyt viesti perille vaikka he kyllä siihen reagoivat. Sitten oli mentävä ensimmäistä kertaa isällisesti ohjeistamaan kuinka niitä raketteja tulisia ampua – ihme kyllä uskoivat ja poistuivat paikalta.

Ihmettelen kyllä vahinkojen vähyyttä. Miten tuotta säätämisellä voi tulla niin vähän tapaturmia ja muita vahinkoja, mitä uutisoidaan. Vai jääkö suurin osa ilmoittamatta?

Nyt on aika lämmitellä varpaita ja juoda kuumaa tummaa kaakaota sekä katsella Leijonien viimeistä ottelua ja kehittää valokuvia.

Kaikesta huolimatta oikein hyvää vuoden jatkoa teille kaikille :)!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.