Kuvia itsenäisyyspäivän puolustusvoimien paraatista, osa 2/3

Tänään tulee maanantaina lupaamaani jatkoa itsenäisyyspäivän puolustusvoimien paraatista ottamiini kuviin. Sen unohdin muuten maanantain mainita, että yksi ihmetyksen aiheeni oli paikalla olleiden käyttäytyminen.

En uskonut, että meno olisi samanlaista kuin festareilla, mutta niin se vain oli. Olin hyvissä ajoin paikalla, jotta pääsin haluamaani kohtaan kuvia ottamaan. Tapahtuman alun lähestyessä paikalle alkoi saapumaan paljon lisää väkeä. Aluksi muutama mamma ja pappa alkoivat tuuppimaan selustassani, tuon vielä ymmärtää.

Mutta sitten tuli paikalle jokaiselta festarilta tuttu kaveri, joka ilmoitti ”Hei mun pitää päästä ohi, mun pitää saada papastani kuva!”. Jep. Festareillahan tämä menee ”Hei sori mut mun pitää päästä tästä tonne eteen, kun mun kaveri pitää mun paikkaa siellä”. Jos se pappa tai kaveri tmv. nyt kerta on siellä tapahtumassa niin olisi suotavaa, että olisi sitten itsekin ajoissa siellä paikalla. Kukaan ei pidä näistä hepuista missään tapahtumissa, jotka tulee viime hetkellä paikalle ja rynnii väkisin tiensä parhaille paikoille. Jupinat sikseen ja kuvien pariin.

Täältä löydät maantaina julkaisemani kuvat ja loput kuvat julkaisen sunnuntain blogijulkaisussa.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.