Koulutuksessa, sateista, The Settlers Online

Rusakko | Lepus europaeusJälleen yksi viikko alkaa olemaan takanapäin. Viikko meni pääosin koulutukseen liittyvien asioiden parissa, mikä ei liene yllätys. Sää suosi koulutusta. Oli sateista ja muutenkin epävakaata. Sellaista säätä ettei oikein olisi tullut oltua ulkosalla, vaikka olisi ollut mahdollista.

Myöskään makrokuvaus ei olisi ollut mahdollista kuluneella viikolla. Muu valokuvaus tietysti olisi ollut mahdollista, mutta tänä kesänä panostan valokuvaukseen liikenevän ajan lähikuvaukseen.

Rusakko - Lepus europaeus

Viikolla valitettavasti tutustuin uuteen aika syöppöön. Jotenkin olen monta vuotta pystynyt kiertämään kaukaa erilaiset verkossa olevat pelit. Nyt vastaan tuli The Settlers Online, jota oli vain pakko kokeilla. Nyt se on tuossa taustalla pyörinyt muutaman päivän. Positiivista tuossa on se, että se voi tosiaan vain tuossa taustalla pyöriä. Riittää, kun silloin tällöin käy katsomassa menoa tai ainakin toistaiseksi on riittänyt. Jos tuo vaatii aktiivisempaa läsnäoloa niin sitten pitää sen pelaaminen lopettaa.

Rusakko - Lepus europaeus

Viime viikonloppuna tuli muuten poikettua elokuvateatterissa katsomassa Ice Age 4 (Ice Age: Continental Drift / Mannerten mullistus) elokuvan tekstitettyversio 3D:nä. En paljoa elokuvalta odottanut ja eipä järin häävi ollut. Varmaankin lapsille ihan toimiva elokuva, mutta aikuisille sitä ei oikein voi suositella. Yleensä noissa animaatioissa on kuitenkin kaksi tasoa toinen lapsille ja toinen aikuisille, tässä ei niin ollut. Joitain irtovitsejä löytyi, mutta vähissä ne olivat.

Sapelihammasoravan osuuskin oli valitettavan pieni vaikka hahmo komeilee elokuvan mainosjulisteessa ja trailerissakin oli isossa roolissa. Ice Age sarjan aikaisemmatkin osat on tullut jostain syystä nähtyä ja suunta on sarjassa ollut laskeva kaiken aikaa. Ehkäpä taatusti tulossa olevan viidennen elokuvan osaan jättää katsomatta.

Elokuussa on tulossa kesän toinen animaatio eli Madagascar 3. Se vaikuttaa ennakkoon tuota paremmalta ja sen aikaisemmatkin osat ovat olleet parempi. Tuokin tulee varmaan käytyä katsomassa ja sitä ennen viikon päästä elokuviin tulossa oleva Batman The Dark Knight Rises / Yön ritarin paluu, mutta eipä nyt enempää elokuvista ja eipä tässä sitten muuta kuin hyvää viikonloppua teille kaikille tasapuolisesti!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja
mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.