Kokemuksia Vihreä Omena kaupasta

Tiirat. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Applen hidastaessa vanhoja puhelin mallejaan tuli ajankohtaiseksi päästä omasta viimeiseksi jääneestä iPhone 5C puhelimesta eroon. Mietin ensiksi nettikirppareita ja Huuto.nettiä. Edellä mainituissa kaupankäynti menee valitettavan usein ja helposti elämää suuremmaksi säädöksi, joten jätin ne väliin.

Seuraavaksi mietin, että kai se vaan pitää jättää vaihdossa operaattorille, mutta heidän tarjoama hinta oli niin surkea etten tahtonut täysin toimivasta puhelimesta luopua 20 eurolla. Oli vielä pakko Googlettaa asiaa.

Nopeasti löytyikin Vihreä Omena niminen yritys. Yrityksestä löytyi ristiriitaista palautetta, osa kritisoi kovasti ja toiset ylistivät suuresti. Yritys kuitenkin tarjosi antamieni tietojen perusteella puhelimesta 81 euron hyvitystä niin päätin ottaa riskin ja kokeilla heidän palveluaan.

Miten projekti eteni?

Auringonlasku Levillä. Valokuvaaja: Markus Kauppinen
Vihreän Omenan palveluun piti ensiksi kirjautua. Sitten laitteesta piti antaa tarkat tiedot. Sopimus teksti kannattaa lukea, siellä lukee tarkkaan. Siellä on kuvaukset tuotteen kuntoluokituksista ja mitä muuta puhelimelle tulee tehdä esim. poistaa iCloudista ja kytkeä etsi-toiminto pois.

Tiesin puhelimeni olevan täysin toimivassa kunnossa ja pintapuolinkin hyvässä kunnossa, mutta silti olin varma etten tule täyttä korvausta saamaan vaan jotain vikaa ne siellä valtuutetussa Apple huollossa löytävät (jonne tuote lähetetään Vihreän Omanan kustantamana).

Tein sitten puhelimesta palvelussa myyntisopimuksen. Sen jälkeen sain lähetyskortin sähköpostiin. Puhelin tavaroineen ja alkuperäisen myyntilaatikon kanssa pakettiin. Lähetyskortti pakettiin kiinni ja paketti postiin.

4 arkipäivää meni ja sain sähköpostia Vihreästä Omenasta. Viestissä kerrottiin, että puhelimestani on maksettu sovittu korvaus tilille. Eli sain pari vuotta vanhasta iPhone 5C puhelimesta 81 euron korvauksen (01/2018).

Parempi palvelu kuin voin uskoa

Saanan huippu. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Kokemukset Vihreän Omenan ostopalvelusta ovat siis erittäin hyvät. Korvaus oli nelinkertainen operaattoreihin verrattuna ja vältin säätämiset netin muissa palveluissa myymisessä. Toki niiden kautta puhelimesta olisi varmaan saanut vieläkin paremman hinnan..

Voin lämpimästi suositella palvelua vanhojen Applen tuotteiden myymiseen. Itse en ainakaan löytänyt parempaa tarjousta tarjoavaa yritystä usean tunnin etsinnäin aikana.

Hyvää viikon jatkoa teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Testaus, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.