Karhu ja joutsenia Katumajärvellä


Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Olipa upea ja uskomaton viikon, sekä huhtikuun aloitus tänään! Aurinko paistoi ja päätin käydä katsomassa josko olisi muuttolintuja liikkeellä. Pyörämatkalla poikkesin hetkeksi Katumajärvenrannalle ja aloin ihmetellä mikä ihme vedessä oikein pärskyttää vettä? Aluksi toki pelästyin, että siellä on joku kanssakulkija hädässä – mutta näin ei asia onneksi ollut vaan ainut hädässä oleva oli jo siinä vaiheessa edesmennyt kala, joka oli joutunut samalle kursille joessa uimassa olleen karhun kanssa. Kyllä siinä tuli kiirus pois paikalta myös rannalla olleelle kahdelle joutsenelle. Onneksi oli kamera mukana, ei tätä juttu muuten kukaan olisi uskonut! Hyvää huhtikuun alkua meille kaikille :)! #ig_finland #thisisfinlandofficial #discoverfinland #lovelyfinland #finland_photolovers #loves_finland #finland #luonto #luonnossa #luontokuva #nature #ig_photooftheday #igshotz #worldbestshot #karhu #bear #joutsen #huhtikuu #april #aprillipäivä #kevät #spring #pentax #forecasuomi #matkailu #travel #hämeenlinna #visithämeenlinna @visithameenlinna #mtvsaa #yleluonto

Henkilön Markus Kauppinen (@kauppinen_markus) jakama julkaisu

Olipa upea ja uskomaton viikon, sekä huhtikuun aloitus tänään! Aurinko paistoi ja päätin käydä katsomassa josko olisi muuttolintuja liikkeellä. Pyörämatkalla poikkesin hetkeksi Katumajärvenrannalle ja aloin ihmetellä mikä ihme vedessä oikein pärskyttää vettä?

Aluksi toki pelästyin, että siellä on joku kanssakulkija hädässä – mutta näin ei asia onneksi ollut vaan ainut hädässä oleva oli jo siinä vaiheessa edesmennyt kala, joka oli joutunut samalle kursille joessa uimassa olleen karhun kanssa.

Kyllä siinä tuli kiirus pois paikalta myös rannalla olleelle kahdelle joutsenelle.

Onneksi oli kamera mukana, ei tätä juttu muuten kukaan olisi uskonut! Hyvää huhtikuun alkua meille kaikille 🙂

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.