Juhannus vietetty, VLK-sivuston uusi kävijäennätys

Juhannus on sitten tältä vuodelta vietetty ja valoisuuden aika on kääntynyt laskusuuntaan. Kaikesta huolimatta kesää lienee kuitenkin vielä jäljellä.

Juhannusjuna 2012 - Hämeenlinna

Juhannuksena en onnistunut bongaamaan kuin yhden sammumista tekevän juhannuskokon. Sen sijaan onnistuin tekemään näköhavainnon Juhannusjunasta. Tämä tapahtui Hämeenlinnan juna-asemalla.

Hämeenlinnan juna-asemalla oli keskiaikamarkkina meininkiä sekä jonkin yrityksen paikalle tuoma sauna ja palju. Hämeenlinnan panos 13 tunnin Juhannusjuna ohjelmaan kesti varmaankin noin 3 minuuttia.

Juhannusjuna 2012 - Hämeenlinna

Juhannusjuna ohjelmaa oltiin kaiketi suunniteltu jollain tasolla useampi vuosi, mutta ihan siltä se ei Hämeenlinnassa vaikuttanut. Paikallinen ohjelma oli ihan ok, mutta Juhannusjunan saapumisen olisi ehkä voinut tehdä toisin. Nimittäin nyt juna saapui tapahtumasta nähden kauimmaiselle raiteelle. Lisäksi välissä oli yksi paikallisjuna joka tuli Tampereelta päin. Joten Juhannusjunasta katsoen näkymä oli toisen junan seinä.

Juhannusjuna 2012 - Hämeenlinna

Kenties tämä juhannusjuna olisi kannattanut ajattaa aseman ensimmäiselle raiteelle, jolloin junan matkustaja olisivat nähneet asemalla olevan tapahtuman. Ihmettelen myös sitä, miksei tuo juna pysähtynyt pidemmäksi aikaa kaikille niillä asemilla joilla se ylipäätänsä pysähtyi?

Juhannusjuna 2012 - Hämeenlinna

Pysähdys olisi voinut olla 10-15 minuuttia niin toimittajat olisivat ehtineet hiukan jututtaa joka asemalla olleiden tapahtumien järjestäjiä. Silloin ohjelma olisi ollut mielenkiintoisempi.

Juhannusjuna 2012 - Hämeenlinna

Nyt tehty ja nähty pätkä Hämeenlinnan juna-asemalta oli kamera-ajo keskiaikaisten markkinoiden läpi ilman mitään puhetta. Miksei klippiin haasteteltu joitakin keskiaikamarkkinoiden hahmoja, jotka taatusti olisivat höpisseet omiaan. No, se oli sellainen kuin oli ja eipä siitä tämän enempää..

Valonkuvaaja.com sivuston uusi kävijäennätys

Juhannuksena Valonkuvaaja.com sivuston yksilöityjen kävijöiden kuukausi ennätys meni rikki kahteen otteeseen. Ensiksi lauantaina 23.6. lukemat nousivat 1302 ja sitten sunnuntaina kohennusta tuli huomattavasti tuohonkin lisää. Nyt sivuston ennätys kirjataan lukemin 1342 :)! Kiitokset jälleen kerran kaikille ennätystä mukana tekemässä olleille henkilöille! Pistetäänhän ennätys vielä tälläkin viikolla uusiksi? Miten olisi yli 1400 kävijää ;)?

Valonkuvaajan blogin navigointiin parannusta

Tein tänään Valonkuvaajan blogissa ylläpidollisia toimenpiteitä. Näkyvin muutos teille blogini lukijoille on sivutuksen lisääminen. Sen avulla blogi julkaisujeni lukeminen ja niiden selaaminen on aikaisempaa helpompaa. Sivutuksen toteutin WP-PageNavi lisäosalla.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.