Jälleen uusi kävijäennätys, 5000+ Flickr.com kontaktia

Koria Pioneeri Festivaalit 2010, FinlandViikko 26 alkaa kääntymään valitettavasti jo lopulleen. Muutama päivä koulutusta takanapäin ja päässä humiseen yhä melkoisesti. Viikonloppuna sain kyllä levättyä ja ajoittain koko asian unohdettua.

Sen verran paljon noita omia projekteja on tulilla, että niiden parissa unohtuu mukavasti kaikki muut asiat.. Sekä lauantaina ilta tuli vietettyä Ämyrockissa ja sunnuntaina poikkesin lähimaastoon muutamaksi tunniksi makrokuvaamaan. Uusia hyönteislajeja ei vastaan tullut, mutta vanhoista tutuista sain muutaman hyvän kuvan.

Ja onhan tässä vielä useita tunteja uuden koulutusviikon alkamiseen sekä tänään tulee televisiosta vielä EM jalkapallon finaaliottelu.

Valonkuvaaja.com sivuston uusi kävijäennätys

Jälleen on ilo kertoa uusista Valonkuvaaja.com sivuston kävijäennätyksistä :)! Sunnuntaina 24.6. ennätys oli 1342. Maanantaina sitten jo 1353. Meno vain parani tiistaina jolloin lukemat olivat jo 1370. Keskiviikkona 27.6. ennätys kirjattiin lukemin 1383. Torstaina vastaavasti 1391 ja sitten perjantaina jo 1399 :)! Suuret kiitokset taas kaikille ennätystä mukana tehneillä olleille!

Jos ennätyksen parantamisen tahti jatkuu samanlaisena niin ensi viikolla menisi sitten jo hyvässä tapauksessa 1500 yksilöidyn kuukausittainen kävijän raja rikki! Saapa nähdä miten käy?

Flickr.com kuvanjakopalvelussa 5000+ kontaktia

Viikolla meni myös Flickr.com kuvanjakopalvelussa kontakteissa yksi iso raja rikki eli 5000. Tuon lisäksi tovi sitten meni 200 000 tilini katselukerran raja rikki, joka on myös omalla taholla merkittävä saavutus.

Jarkko Martikainen AP-klubilla Albertin kellarissa

Keskiviikkona Albertin kellarissa oli AP-klubi, jossa esiintyjinä olivat Duo Vuvuzela, Jarkko Martikainen ja Jhary´s. Mukava tunnelma oli ja meno oli ajoittain erittäin riemukasta etenkin ensimmäisen esiintyjän aikana.

Illan toinen esiintyjä eli Jarkko Martikainen oli kuitenkin se syy miksi paikalle mentiin. Hän veti mies ja kitara linjalla hienon keikan. Lisää tarinaa keikasta sekä jokunen kuvakin löytyy täältä.

Ämyrockissa 30.6. – Piru Kange, Pelle Miljoona United..

Lauantaina tuli käytyä Ämyrockissa Hämeenlinnan kaupunginpuistossa. Paikalle saavuttuamme oli lavalla Piru Kange. Toinen esiintyjä jonka näimme oli The Capital Beat. Viimeiseksi orkesteriksi jäi sitten Pelle Miljoona United.

Kirjoittelen Ämyrockista lisää sekä kehitän pari valokuvaa niin sitten teen tapahtumasta oman julkaisunsa. Varmaankin tiistaina on sitten tämä hiukan syvempi tarina Ämystä tulossa, joten kauaa ei tarvitse odotella.

Hyvää viikonloppun jatkoa kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja
mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.