Ismo Alangon sushi boksi ja 33 1/3 konsertti

Ismo Alanko 33 1/3 kolmannesvuosisata taiteilijaelämää superlajitelma boksi

Ismo Alangon 33 1/3 kolmannesvuosisata taiteilijaelämän johdosta julkaistiin marraskuun alussa Superlajitelma boksi, erikoispainos Maailmanlopun sushibaari levystä ja tupla live levy.

Ismo Alanko Superlajitelma boksia julkaistiin vain 500 numeroitua kappaletta. Joista ensimmäinen erä 1-200 ovat Ismo Alangon signeeraamia. Satuin onneksi huomaamaan ilmoituksen noista erikoisbokseista Ismo Alangon Facebook sivuilla ja onnistuinkin saamaan itselleni tuollaisen Ismon nimikirjoituksella varustetun superlajitelman.

Superlajitelmaan kuuluvat seuraavat julkaisut: Maailmanlopun sushibaari -erikoispainos cd, demo cd-levy (9 kappaletta joista 2 ennen julkaisemattomia), sushi-palleron muotoisen USB-tikun, jossa 8 livebiisiä kevään 2013 kiertueelta ja Ismon puolen tunnin haastattelu. Tämä kaikki on luonnollisesti pakattu sushilaatikkoon ja mukana on tietysti myös puiset tikut sisällön nauttimiseen.

33 1/3 Kolmannesvuosisata taiteilijaelämää kiertue

Perjantaina 8.11.2013 alkoi Ismo Alangon 33 1/3 Kolmannesvuosisata taiteilijaelämää konserttisalikiertue Hämeenlinnan Verkatehtaalla.

Odotukset konserttiin olivat ehtineet kasvaa melko suuriksi, kun liputkin oli tullut hankittua useita kuukausia sitten. Suurten odotusten kanssa saattaa käydä niin, että tulee pettymyksiäkin. Näin kävi tälläkin kertaa.

Soitanto ja laulu olivat (varmaankin) kohdillaan, mutta äänentoisto ei. Ensinnäkin soitinten voimakkuus oli niin kovalla, että Ismon laulu hukkui liikaa niiden sekaan. Toiseksi kaikki äänet oli säädetty niin huonosti, että enimmäkseen kuulosti siltä, että olisi ollut peltipurkissa kuuntelemassa keikkaa.

Useamman kerran olikin sellainen tunne, että nyt korvat ovat lukossa. Aiemmin ei ole Verkatehtaalla vastaavaa ongelmaa ollut, vaan Verkatehtaalla on ollut erittäin hyvältä kuulostaneita keikkoja. Alankoakin on tullut käytyä siellä aiemmin kuuntelemassa ja silloin on ollut äänentoistokin kunnossa.

Harmittavasti tällä kertaa oli näin. Toivottavasti ensi kerralla on äänentoistokin esiintyjän tasoista.

Lähes kolme tuntinen setti oli hyvä kattaus Ismon pitkästä ja hienosta tähänastisesta urasta. Paljon hyviä kappaleita raikui täydessä Verkatehtaan salissa.

Vierailijana Hämeenlinnassa oli Jukka Orma. Orma veti lavalla tyylikkäästi muutaman kappaleen. Orman läsnä olo toi hyvän lisämausteen keikkaan.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.