Ennakkonäytös: Jurassic Park 3D

Suomalainen Kirjakauppa tarjosi keskiviikkona 8.5. ennakkonäytöksen 10 000 halukkaalle Jurassic Park 3D elokuvaan. Halukaita ei noin paljoa ilmaiseen näytökseen löytynyt tai ainakaan kaikki eivät paikalle tulleet näytökseen jossa itse olin mukana.

Olihan se elokuvaa pakko katsomaan lähteä, kun ilmaiseksi pääsi ja ihan 3D versio oli tarjolla. Elokuva olikin teknisesti hienosti päivitetty 3D aikaan. Ensimmäisen (ja edellisen) kerran näin elokuvan VHS-kasetilta silloin, kun se VHS:lle julkaistiin. Olihan tämä nyt visuaalisesti parempi kokemus.

Tarinaan ei kuitenkaan tuo tekninen päivitys vaikuttanut. Valitettavasti elokuvaa oli ajan hammas purrut pahasti 20-vuoden aikana. Elokuva oli tylsempi kuin muistin.

Elokuvaa olisi voitu samalla leikata jonkin verran. Nyt yli kaksituntinen tarina tuntui liian pitkältä ja hidastempoiselta. Elokuvan olisi tosiaan pitänyt olla lyhyempi kestoinen tai sitten siinä olisi pitänyt olla enemmän tapahtumia.

Elokuvan ensikertaa näkeville kokemus voi olla hyvä, mutta jo tarinan aiemmin nähneille ei 3D tuo loppujen lopuksi kovin paljon uutta. Arvosana olkoonkin 3/5 tähteä.

Jurassic Park 3D elokuvan virallinen traileri

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.