Adobe Flashin parissa ja muutakin puuhastelua

Polkypyörä lumihangessa.Viikolla tuli työstettyä Adobe Flashilla mainosbannereita. Viime viikolla tuli pienimuotoista tarvetta todistaa taitoja bannereiden teosta. Tuosta syystä oli aika verestää miten Flashilla bannerit syntyvät ja kyllähän ne muutaman päivän opiskelun ja muistelun jälkeen alkoivat taas hyvin syntymään.

Syy tähän Flash muisteloon oli niinkin yksinkertainen, että yksi työtehtävä jotain hain sisälsi muun muassa mainosbannereiden tekemistä ja niiden julkaisua verkkosivuille. Vielä ei ole ratkennut, että saanko kyseisen homman, mutta tulihan ainakin palautettua mieleen miten noita mainosbannereita tehdään.

Tavaroiden pakkaamista ja purkamista

Viikolla jatkui jokseenkin loputtomalta tuntuva tavaroiden purkaminen ja pahvilaatikoihin pakkaaminen. Niin olen taas vaihtamassa maisemaa. Ei ole tainnut tullut vielä tuosta aiemmin kerrottua. Tosin eipä tuo oikein valokuvaamiseen tai web-ohjelmointiin liitykään, kuten tämän blogin sisällön on tarkoitus. Sen verran muutosta mainitsen, että uusi paikkakunta tulee teille selväksi ennen pitkää julkaisemieni valokuvien kautta.

Kiintolevyjen poraamista

Viikolla sain aikaiseksi porauttaa pari vanhaa kiintolevyä. Porasin kiintolevyihin muutaman reijän, jottei niissä olevaa tietoa saisi enää kovin helpolla kukaan esiin kaivattua. Eli tietoturva syistä päädyin näinkin rajulta kuullostavaa ratkaisuun.

Kiintolevyn porauttaminen on kuitenkin yleisesti monesti todettu olevan varmin tapa varmistaa, ettei kukaan saa kaivettua kiintolevyn sisältöä enää esille.

Otin projektin eri vaiheista valokuvia, joita tulette jossain vaiheessa taatusti näkemään täällä blogissani.

Mutta eipä tässä nyt ehdi enempiä kirjoittelemaan. Niin monta rautaa on taas tulessa..

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.