Usein kysytyt kysymykset

Klikkaa kysymystä ja näet vastauksen!

Näytä kaikki vastaukset      Piilota kaikki vastaukset

Kuinka voin ostaa valokuviasi?

Valokuvieni digitaalisia versioita voit ostaa suoraan minulta tai kuvapankeista joissa niitä on myynnissä. Lisää tietoa löydät osiosta kuvamyynti. Painettuja, niin sanottuja aitoja valokuvia, voit ostaa Kuvalo.fi -tililtäni. Silloin sinun tulee ilmoittaa etukäteen mistä valokuvasta haluat painettuja tuotteita, niin siirrän sitten haluamasi kuvan Kuvalo.fi -tililleni.

Voinko jossain vain katsella ottamiasi valokuvia?

Tietenkin voit! Ajan saatossa on kuvia tullut jaettua Internetissä monessakin paikassa. Tällä hetkellä paras paikka nähdä kuviani on Flickr.com kuvanjakopalvelussa oleva tilini, jonne pääset klikkaamalla tästä.

Miksi Valonkuvaaja.com verkkosivustolla on Googlen mainoksia?

Sivuillani on mainoksia sivuston sen vuoksi, että saan niiden avulla katettua sivuston käyttökustannuksia. Mainosten toimintaperiaate on seuraavanlainen, kun sivustollani vieraileva henkilö klikkaa jotain mainosta, saan siitä pienen korvauksen.

Miten pysyn parhaiten ajan tasalla tekemisistäsi?

Sosiaaliseen mediaan on tullut hurahdettua sen verran, että voit seurata toimiani seuraavissa sosiaalisen median palveluissa: Facebook, Twitter, MySpace ja Youtube. Sekä kannattaa myös seurata blogiani, josta voit myös kätevästi tilata RSS-syötteen.