Digitaalinen viestintä

 

Digitaalinen viestintä on iso kokonaisuus johonka sisältyy todella paljon asioita. Perinteisestä lankapuhelimesta lähtien. On moni tapoja ja palveluita olla digitaalisesti yhteydessä kanssa ihmisiin kuten esimerkiksi. sähköpostit, matkapuhelimet, tekstiviestit, nettipuhelut, valokuvat ja videota, Facebook sekä Twitter.

 

Tässä osiossa tutustutaan tarkemmin joihinkin digitaalisen viestinnän ratkaisuihin ja palveluihin. Kerron myös omista mielipiteistäni ja kokemuksistani.

 

Verkkosivut ja sosiaalisen median palvelut

Internetistä löytyy lukemattomia yksityishenkilöiden kotisivuja sekä lukuisia eri yritysten, yhteisöjen ja yhdistysten verkkosivuja. Satoja sosiaalisen median palveluja, muitakin kuin Facebook ja Twitter.

 

Mainokset ja esitteet

Myös kaikenlaiset digitaalisesti jaettavat esitteet ja mainokset ovat digitaalista viestintää. Joten on kovin vaikeaa olla tällä hetkellä käyttämättä jotakin digitaalisen viestinnän palvelua.

 

Brändin luominen

Digitaalista viestään käytetään nykyään paljon erilaisten brändien luomiseen. Digitaalinen viestintä kasvaa kaiken aikaa ja siksi onkin tärkeää hoitaa brändiään myös Internetissä ja muissa digitaalisen median palveluissa.