Joulupukki vieraili lauantaina kaupungissa

Porvoon joulunavausLauantaina 19.11. tuli poikettua Porvoonjoki rannassa, kun Joulupukki muoreineen ja tonttuineen tuli poikkeamaan kaupungissa. Tapahtumasta tuli otettua viimevuotista enemmän kuvia ja toivottavasti myös hyvien kuvien määrä kasvoi samassa suhteessa. Muutaman kuvan olen ehtinyt kehittää ja niitä näettekin tämän kirjoituksen ohessa sekä lisää Flickr.com tililläni kansiossa: Porvoon joulunavaus 2011. En ole vielä ehtinyt montaa kuvaa kehittää, mutta sen verran olen kuvien laatua katsellut, että varmaankin noin 30 kuvaa tulen lopulta tapahtumasta julkaisemaan.

Tapahtuma keräsi mukavasti lapsia paikalle niin nuorempia kuin vanhempiakin. Tunnelma oli kaikin puolin mukava. Pukki saapui kaupunkiin laivalla, josta tovin jutustelun jälkeen lähti matkaan muorin kanssa hevoskyydillä tonttujen soihtukulkueen saattelemana.

Porvoon joulunavausMatka jatkui jokivartta pitkin Runebergin puistoon ja sieltä sitten kaupungin keskustaan Lundin edustalle, jossa Joulupukki ystävineen jatkoi jutustelua sekä he myös lauloivat muutaman joululaulun. Tämän jälkeen oli vielä pukilla aikaa kaikille halukkaille ensiksi esiintymislavan läheisyydessä ja sitten vielä kauppakeskuksen aulassa.

Porvoon joulunavausKymmenet lapset ellei jopa sadat kävivät vuorotellen kertomassa toiveitaan pukille ja sen jälkeen oli vielä mahdollisuus käydä juomassa glögit sekä syödä kyytipoikana pulla siivu.

Porvoon joulunavaus

Tulevana lauantaina Joulupukki tulee uudelle vierailulle ja sillä kertaa Vanhaan kaupunkiin, Vanhan Raatihuoneen torille. Pitää ajan ja säiden salliessa mennä silloinkin paikalle tunnelmaa aistimaan :)!

Hyvää viikon jatkoa kaikille!

mtj-art. Get yours at bighugelabs.comMarkus Kauppinen – Valonkuvaaja

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.