Ämyrock 2012 – Piru Kange, Capital Beat ja Pelle Miljoona

Lauantaina 30.6.2012 tuli käytyä Ämyrockissa Hämeenlinnan kaupunginpuistossa. Paikalle saavuttuamme oli lavalla Piru Kange. Mielestäni se kuulosti Maj Karman ja YUP:n sekoitukselta. Lisäksi ilmeisesti Ismo Alangolta on tullut vaikutteita. Nimittäin muutaman kappaleen alussa he veisasivat pätkiä Hetki hautausmaalla kappaleesta. Joten kyseisen bändi kuulosti ajoittain hyvin potentiaaliselta, kuuluuhan nuo vaikuttajat omaan suosikkilistaani. Kenties jossain vaiheessa listalle nousee myös Piru Kange.

Ämyrock 2012 - Piru KangeToinen esiintyjä jonka näimme oli The Capital Beat. Hittireggaeta soittava bilebändi. Ihan ok taustamusiikkia, mutta muutaman kappaleen kuultua on oikeastaan kuullut koko tuotannon. Taustakomppi ja torvet soivat samanlailla biisistä toiseen, sekä kappaleiden aihe on valtaosassa sama. Eroaako muiden bändien kaavamaisuudesta, ei välttämättä, mutta ei tullut tästä pumpusta uutta suosikkiani.

Ämyrock 2012 - The Capital BeatÄmyrock 2012 - The Capital BeatViimeiseksi orkesteriksi jäi sitten Pelle Miljoona United, jossa soittivat Pellen lisäksi Tumppi Varonen ja Mela. Positiiviksi yllätykseksi he soittivat ammattimaisesti keikan kunnolla lävitse. Sekä setin loppua kohden soitettiin suurimmat hitit. Sateesta huolimatta keikalla oli hyvä tunnelma.

Ämyrock 2012 - Pelle Miljoona UnitedÄmyrock 2012 - Pelle Miljoona UnitedÄmyrock 2012 - Pelle Miljoona UnitedÄmyrock 2012 - Pelle Miljoona UnitedÄmyrock 2012 - Pelle Miljoona UnitedÄmyrock 2012 - Pelle Miljoona UnitedSitten ei muuta kuin ensi vuoden Ämyrockia mielenkiinnolla odottamaan ja etenkin esiintyjä kattausta :)!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

 

 

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.