Dark CPL suodin - Breakthrough Photography

 

Toukokuun toinen päivä 2017 Kickstarter sivustolla alkoi Dark CPL tuotteen rahankeräys kampanja. Tilasin itselleni yhden, koska se vaikutti erittäin lupaavalta. Ei olisi pitänyt tilata, nimittäin enpä olisi voinut uskoa millainen show siitä tulisi.

 

Lupauksia ja selittelyjä

Olin aiemmin osallistunut yhteen Kickstarter projektiin ja se sujui ongelmitta niin sen vuoksi tartuin tähänkin. Toki hakusessa oli ollut jo pitkään hyvä pyöröpolarisaatiosuodin ja myös hyvä harmaasuodin, ne luvattiin olevan nyt samassa paketissa. Hintakin oli kohdillaan vaikkakin siihen tuli tullista vielä arvonlisäverot päälle niin hinta oli kaikkiaan 170 euroa.

 

Siinä ne hyvät uutiset sitten olivatkin. Pitkään tuli lupauksia, että ihan kohta ne on tuotannossa. Sitten tuli ilmoituksia milloin mistäkin teknisistä ongelmista ja tuotteen parannuksista. Tuote luvattiin useaan kertaan jo toimittaa, mutta aina tuli vain viivästyksiä.Vastaukset lähettämiini sähköposteihin kesti viikkoja.

 

Halutessasi voit lukea lisää julkisista selittelyistä seuraavassa osoitteessa > https://www.kickstarter.com/projects/breakthrough/dark-cpl-and-x4-gnd/updates

 

Tuote saapui 15kk jälkeen tilauksesta

Elokuun lopussa 2018 sitten se tuli, mutta väärällä ND voimakkuudella. Tilasin 3-stopin version ja postittivat sitten 6-stopin version. Joten neuvottelut yhä jatkuvat firman kanssa.

 

Kokemuksia Breakthrough Photography yrityksestä

Kokemukseni Breakthrough Photographyn kanssa siis ovat erittäin negatiiviset. Hienoista lupauksista huolimatta en todellakaan voi suositella tilaamaan yhtään mitään tuolta.

 

Saat vain kasan lupauksia ja ongelmia, sen sijaan että saisit maksamasi tuotteen.