Verkkomainonta - mainostaja

 

Julkaisemalla verkkosivuillasi mainoksia voit ansaita rahaa, jolla sitten voit esimerkiksi maksaa verkkosivujesi ylläpitokustannuksia tai käyttää ne johonkin mielestäsi parempaan kohteeseen! Pienenä muistutuksena kuitenkin mainitsen sen, ettei näillä mainoksilla kovin helposti rikastumaan pääse. Ei siis kannata toivoa liikoja, mutta sen verran mainoksilla saattaa tienata vuositasolla, että palvelin maksut saa niillä kuitattua.

 

Mainosten julkaisijoille tarkoitettuja mainosohjelmia on olemassa paljon, mutta kahteen mainosohjelmaan olen törmännyt useimmin kuin muihin. Näistä kahdesta myös kerron hiukan ja lisää tietoa mainosohjelmista löydät niiden omilta verkkosivuilta.

 

Google AdSense

Google AdSense on kaiken kokoisille verkkosivustojen julkaisijoille tarkoitettu nopea ja helppo tapa ansaita rahaa näyttämällä kohdistettuja ja huomaamattomia Google-mainoksia verkkosivustoissa. AdSensen avulla voit myös tarjota Google-haun sivustojen käyttäjille ja hankkia tuloja näyttämällä Google-mainoksia hakutulossivuilla. Ohjelmaan voi hakea kuka tahansa, mutta mukaan ei välttämättä pääse. Hakemuksen lähettämisen jälkeen Google tarkistaa sivustosi ja sitten jos se täyttää Googlen vaatimukset hyväksytään sinut mukaan ohjelmaan.

 

Sitten voit tehdä haluamasi näköisiä mainoksen Google AdSense tililläsi. Voit päättää onko mainos kuvaa- vai tekstiä ja minkä värinen mainoksen tausta, teksti , sekä reunus on.

 

Luotuasi mieleisen mainoksen saat siitä yksilöllisen koodin, joka sinun pitää sitten liittää siihen kohtaan verkkosivusi koodia johon mainoksen haluat tulevan. Näin teet kaikki haluamasi mainokset.

 

Mainokset tehtyäsi , sitten vain jatkat sivuston laadukkaan sisällön tuottamista ja sen perässä sivustollesi tulevat vierailijat saattavat kiinnostua Googlen mainoksista niin paljon, että klikkaavat niitä. Näin käydessä saat klikkauksesta rahallisen korvauksen Googlen mainoksen pidosta sivuillasi.

 

Lisää tietoa Google AdSense mainosten julkaisuohjelmasta löydät osoitteesta: www.google.com/adsense/support.

 

TradeDoubler

TradeDoubler mainosten julkaisuohjelmassa voit hakea lukuisien mainostajien ohjelmiin, jos sinut valitaan mainostajaksi voit sen jälkeen liittää haluamasi kokoisen mainokset verkkosivuillesi. Mainoksia löytyy monen kokoisina bannereina ja teksteinä. Voit joko määrittää itse mitä mainoksia verkkosivuillasi on tai sitten antaa TradeDoublerin laittaa sopivimmakseen katsomansa mainokset sivuillesi, niiden mainostajien mainosten joukoista joiden mainostajaksi sinut on hyväksytty.

Lisää tietoa TradeDoubler mainosten julkaisuohjelmasta löydät osoitteesta: www.tradedoubler.com/fi-fi/.