GMail sähköposti

 

Googlen hyvin suosittu sähköpostitili kantaa nimeä GMail. Luomalla Google tunnukset, pääset samoilla tunnuksilla käyttämään muitakin Googlen tarjoamia palveluita.

 

Gmailissa oleva postitien tallennustila on yksi suurimmista mitä ilmaisissa selainpohjaisissa sähköpostitileissä on olemassa, toukokuussa 2012 määrä oli 10 gigatavua ja määrä kasvaa hitaasti koko ajan. Viime vuosina vuodessa on tullut noin yksi gigatavu tilaa lisää.

 

GMailin kautta voi lähettää ja vastaan ottaa sähköpostiviestejä, ryhmäviestienkin lähettäminen on nopeaa. Sähköpostittelun lisäksi GMailin kautta voi soittaa myös videopuheluita tai pelkkiä äänipuheluita.

 

GMailissa on mahdollista ottaa käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen, joka lisää tietoturvaa huomattavasti. Kaksivaiheissa tunnistuksessa tulee kirjautumisen yhteydessä salasana matkapuhelimeesi. Näin pienennetään huomattavasti tilin kaappaamisen mahdollisuutta.

 

GMailissa saapuvat viesti voi suodattaa monella tavalla. Voit suodattaa saapuvat viesti muun muassa seuraavilla tavoilla: omiin kansioihin, roskakoriin tai määrätä viesti tuhottavaksi samantein.

 

Tutustu ja avaa GMail tili.

 

Lisää aiheesta VLK-sivustolla