Dronet

 

Dronet eli nuo taivaalla kiitävät lennokit joilla voi ottaa valokuvia ja videokuvaa. Markkina johtajana on tällä hetkellä DJI. Koptereilla kuvaaminen on jo vuosia ollut erittäin suotittua ja vauhti vain kiihtyy laitteiden parantuessa ja samalla myös halventuessa kovan kilpailun takia.

 

Itselläni ei vielä droneita käytännön kokomusta ole, mutta hankinta kuume on ollut erittäin korkealla jo useamman vuoden ajan.

 

DJI Mavic Air

 

Helmikuussa 2018 myyntiin tulossa oleva DJI Mavic Air drone vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta vempeleeltä. 849 euron hintakin vaikuttaa ennakkoon kohtuulliselta, totuus paljastuu sitten kun tuotetta on useat tahot testanneet ja kun sitä ovat päässeet ns tavalliset käyttäjät käyttämään.

 

Laite vaikuttaa jopa erittäin suosittua DJI Mavic Prota paremmalta. Sikäli tuo hinta on outo, koska uutuus on edellistä Mavicia edullisempi. Tosin kilpailu on varmasti kasvanut ja kovaa, joten sekin voi syy olla. 

 

Mavic dronea sai viime vuoden black friday tarjouksissa muutamasta kaupasta 749 euron hintaan. Jos ensi marraskuussa tuolla Mavic Airilla on kyljessään 499 euron hintalappu niin houkutus sen hankintaan saattaa kasvaa liian suureksi :).

 

Lue lisää DJI Mavic Air dronesta!