Tapahtumakuvaus

 

 Aimokoulun tulishow Hämeenlinnan taiteidenyössä 26.8.2016

Aimokoulun tulishow taiteidenyössä. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Elokuun viimeisenä perjantaina 26.8. kävin ottamassa valokuvia Aimokoulun toteuttamasta tulishowsta Hämeenlinnan taiteidenyössä. Paikalle kannatti ehdottomasti mennä epävakaasta säästä huolimatta.

 


 

Revontulikauden avaus 23.-24.8.2016 välisenä yönä

Revontulikauden avaus. Valokuvaaaja: Markus Kauppinen

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Etelä-Suomea myöden päästiin nauttimaan revontulikauden avajaisista  (tai ainakin itselleni sitä se oli). Revontulien näyttävyys meni omalla listallani sijalle kolme. Kuvien laadun osalta yö meni sijalle kaksi.

 

Yöseuranani kuvausreissulla oli lepakoita, rusakoita ja kettu. Lisäksi jokin lintukin yössä huhuili niin juuri huhuili eli tietojeni mukaan oli jokin pöllö. Lue koko juttu osoitteeessa http://www.valonkuvaaja.com/blogi/2016-revontulikausi-avattu.

 


 

Hämeenkaaren purkaminen keväällä 2016

Hämeenkaaren purku 2016. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Hämeenkaaren purku aloitettiin huhtikuun kevätauringossa ja muutamassa kuukaudessa se oli purettu kokonaan pois. Lue lisää ja katso kuvat osoitteessa http://www.valonkuvaaja.com/blogi/hameenkaaren-maanpaallinen-osa-purettu.

 


 

Ensimmäinen isänpäivä

Ensimmäinen isänpäivä. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Tänään sain viettää ensimmäistä isänpäivää. Päivä sujui mukavasti ja jatkuu edelleen Detroit – Dallas ottelua katsellessa, kun sellaisen Viasat ilmaiseksi kaikille television katsojille tarjoaa. Hieno juttu, koska Detroit on seurajoukkueista suosikkini. Lue lisää ja katso kuvat osoitteessa http://www.valonkuvaaja.com/blogi/ensimmainen-isanpaiva.

 


 

ACDC Kantola Event Parkissa 2015

ACDC Kantola Event Parkissa 2015. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Kantola Event Parkin ensimmäinen suuri tapahtuma oli kesällä 2015 jolloin ACDC esiintyi siellä. Tapahtuma oli loppuunmyynti ja lipun ostaneita oli 55 000.

 

Lue lisää ja katso kuvat osoitteessa http://www.valonkuvaaja.com/blogi/kantola-event-park-acdc-osa-1 ja http://www.valonkuvaaja.com/blogi/kantola-event-park-acdc-osa-2.

 


 

Itsenäisyyspäivän puolustusvoimien paraati Hämeenlinnassa 2014

 Itsenäisyyspäivän puolustusvoimieparaati Hämeenlinnassa. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Vuotuinen puolustusvoimien itsenäisyyspäivän paraati järjestettiin Hämeenlinnassa 6.12.2014. Lue lisää ja katso kuvat kolmesta eri julkaisustani seuraavissa osoiteissa http://www.valonkuvaaja.com/blogi/kuvia-itsenaisyyspaivan-puolustusvoimien-paraatista-osa-1, http://www.valonkuvaaja.com/blogi/kuvia-itsenaisyyspaivan-puolustusvoimien-paraatista-osa-2 ja http://www.valonkuvaaja.com/blogi/kuvia-itsenaisyyspaivan-puolustusvoimien-paraatista-osa-3.

 


 

Pohjonen Alanko, Suistoklubi 3.11.2014

Pohjonen Alanko Suistolla. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Kokoonpanoon kuuluivat äänisuunittelija sekä sampleista vastannut Tuomas Norvio, haitarivirtuoosi Kimmo Pohjonen ja kaikin puolin lahjakas muusikko Ismo Alanko. Vielä kun mukana olisi ollut teho Majamäki niin ei voisi parempaa kokoonpanoa lavalla ollakaan!

 

Pelkästään kaverusten yhteiskeikasta kuuleminen sai hymyn kasvoille, saati sitten tieto siitä, että yksi harvoista keikkapaikoista löytyisi lähistöltä Hämeenlinnan Verkatehtaalta löytyvästä Suisto klubista. Lue lisää ja katso kuvat osoitteessa http://www.valonkuvaaja.com/blogi/pohjonen-alanko-suistoklubi-3-11-2014.

 


 

Venetsialaiset Ahvenistolla viiden vuoden tauon jälkeen

Ahveniston venetsialaiset 2014. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Ahveniston maauimalan ympäristössä järjestettiin elokuun viimeisenä lauantaina viiden vuoden tauon jälkeen Venetsialaiset. Menin tapahtumaan itsen ensimmäisen kerran. Lue lisää ja katso kuvat osoitteessa http://www.valonkuvaaja.com/blogi/venetsialaiset-ahvenistolla-viiden-vuoden-tauon-jalkeen.

 Zombie Walk – Hämeenlinna 13.6.2014

Zombie Walk Hämeenlinna. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Ei, nämä kuvat eivät ole viime viikon perjantain juhannusjuhlista vaan 13:sta päivän perjantain alkuillalta. Tuo joiden mielestä kovin epäonninenkin päivä oli alkuillan osalta hetkinen, verinen ja hauska. Tuolloin pelihuone Enter nimittäin järjesti toisen kerran Hämeenlinnassa Zombie Walkin. Lue lisää ja katso kuvat http://www.valonkuvaaja.com/blogi/zombie-walk-hameenlinna-13-6-2014.

 


 

HPK lopetti Jokerien Liiga taipaleen, nyt vuorossa Kärpät

 

HPK lopetti Jokerien liigataipaleen. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Lue lisää ja katso kuvat osoitteessa http://www.valonkuvaaja.com/blogi/hpk-lopetti-jokerien-liiga-taipaleen-nyt-vuorossa-karpat.

 


 

HPK taisteli tiensä jatkopeleihin voitolla HIFK:sta

 

Marko Tuulola vs Ville Peltonen. Kuvaaja: Markus Kauppinen

 

Torstai 13.3.2014 oli toivoa täynnä ja HPK:n kannattajien osalta toiveet täyttyivät! Rinkelinmäellä pelattu HPK – HIFK ottelu oli Marko Tuulolan ja Ville Peltosen viimeisen runkosarjan ottelu. Lue lisää ja katso kuvat osoitteessa http://www.valonkuvaaja.com/blogi/hpk-taisteli-tiensa-jatkopeleihin-voitolla-hifksta.

 HPK – Jokerit, 16.11.2013 Rinkelinmäellä

Eilen lauantaina tuli käytyä pitkästä aikaa aistimassa lauantai-illan tunnelmaa Rinkelinmäen hornankattilassa. Aina ei tunnelma hallissa ole ollut maineensa veroinen, mutta eilen ajoittain kylläkin näin oli.

HPK - Jokerit Rinkelimäellä. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Lue lisää ja katso kuvat osoitteessa http://www.valonkuvaaja.com/blogi/hpk-jokerit-16-11-2013-rinkelinmaella.

 


 

Jaakko Laitinen & Väärä raha, Albertin kellarissa 15.11.2013

 

Jaakko Laitinen ja Väärä Raha. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Lue lisää ja katso kuvat osoitteessa http://www.valonkuvaaja.com/blogi/jaakko-laitinen-vaara-raha-albertin-kellarissa-15-11-2013.

 


 

HPK Turnaus 15.-17.8.2013

Elokuun puolivälissä, 15.-17.8., järjestettiin HPK turnaus. Mukana olivat SM-liigasta: HPK, Saipa, Pelicans, Ilves ja KHL-liigasta: HC Sibir ja SKA. Kävin katsomassa Rinkelinmäellä pelatut turnauksen ottelut. Pelejä pelattiin myös Lahdessa ja Tampereella.

HPK turnaus. HPK - Sibir. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Lue lisää ja katso kuvat osoitteessa http://www.valonkuvaaja.com/blogi/hpk-turnaus-15-17-8-2013.


 

Jaakko Laitinen & Väärä Raha – Albertin Kellarissa 7.12.2012

Jaakko Laitinen & Väärä Raha - Albertin Kelllari 7.12.2012

Oli ilo olla Albertin Kellarissa paikalla perjantaina 7.12.2012 jolloin siellä esiintyi mainio live bändi: Jaakko Laitinen & Väärä Raha. Kyllä yhtyeen musiikki kuullostaa hyvältä äänitteeltäkin, mutta livenä orkesteri vasta pääsee kunnolla vauhtiin!

 

Tämä oli kolmas kerta, kun heidät näin ja ainakin yhtä hyvin heti settinsä vetivät kuin aikaisemminkin. Vaikka hiukan ennakkoon pohdin, että miten jaksavat esiintyä, kun olivat Itsenäisyyspäivänä vielä esiintyneet Saksassa Bremenissä. Tarinat sikseen ja menkäähän katsomaan kuvat Valonkuvaajan blogista!

 


 

Karjala-turnaus 2012: Tsekki-Venäjä ja Suomi-Ruotsi

Karjala-turnaus Turussa. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Vuoden 2012 Karjala-turnaus järjestettiin Turun HK Areenassa 7.-10.11. välisenä aikana. Onnistuin saamaan liput päätöspäivän peleihin Veikkauksesta. Ottelut jotka lipuilla näin olivat Tsekki-Venäjä ja turnauksen päättänyt Suomi-Ruotsi ottelu.

 

Lue lisää ja katso kuvat osoitteessa http://www.valonkuvaaja.com/blogi/karjala-turnaus-2012-tsekki-venaja-ja-suomi-ruotsi.

 


 

HPK – HIFK 3-2 VL, 27.10.2012 Rinkelinmäki

HPK - HIFK 3-2 VL - Fehr

Muutama vuosi tai ainakin puolitoista ehti kuluta aikaa viime kerrasta, kun kävin Rinkelinmäen jäähallissa katsomassa jääkiekon SM-liigaottelua. Jonkin verran halli oli taas viime kerrasta muuttunut. Lue lisää ja katso kuvat ottelusta!

 


 

Jalkapallon MM-karsinta: Suomi – Georgia, Olympiastadion

Suomi vs. Georgia MM-karsinta 2012

Tasan viikko sitten perjantaina 12.10.2012 klo 18:30 alkoi jalkapallon MM-karsinta ottelu Suomi – Georgia Helsingin Olympiastadionilla. Henkilökohtaisesti kyseinen ottelu poikkesi suuresti aiemmista vastaavista otteluista. Olin nimitäin ensimmäistä kertaa katsomassa Huuhkajien ottelua ja myös ensimmäistä kertaa Olympiastadionilla. Lue lisää katso valokuvat!

 


 

Jättikasvisten SM-kisat Lepaalla 29.9.2012

Jättikasvisten SM-kisa 29.9.2012 | Finnish Giant Vegetable Championships

Syyskuun viimeisenä lauantaina 29.9.2012 järjestettiin Lepaalla Hämeenlinnassa Jättikasvisten Suomen Mestaruus kisat. Satuimme onneksi huomaan lehdestä ilmoituksen tapahtumasta ja niinpä osasimme paikalle mennä. Lue lisää ja katso kuvat!

 


 

Sibelius Fantasia III – 28.9.2012 Hämeenlinna

Sibelius Fantasia 3, Hämeenlinna

Pimeässä ja sateisessa syyskuun illassa järjestettiin kolmannen kerran Sibelius Fantasia tapahtuma Hämeenlinnan keskustassa. Aiemmin en ole tapahtumaa päässyt paikanpäälle katsomaan, mutta tällä kertaa siihen oli mahdollisuus.

Tapahtuma oli kokonaisuudessa hieno, muutamia kohtia olisi tosin voinut tehdä toisin. Välillä oli hetkiä jolloin ei oikein ollut mitään katseltavaa ”vain” Sibeliuksen kappaleet soivat. Parempi olisi ollut, jos kaiken aikaa olisi ollut myös jotain nähtävää. Lue lisää ja katso valokuvat blogista!

 


 

Ämyrock 2012 – Piru Kange, Capital Beat ja Pelle Miljoona

Ämyrock 2012 - Pelle Miljoona

Lauantaina 30.6.2012 tuli käytyä Ämyrockissa Hämeenlinnan kaupunginpuistossa. Paikalle saavuttuamme oli lavalla Piru Kange. Mielestäni se kuulosti Maj Karman ja YUP:n sekoitukselta. Lisäksi ilmeisesti Ismo Alangolta on tullut vaikutteita. Nimittäin muutaman kappaleen alussa he veisasivat pätkiä Hetki hautausmaalla kappaleesta. Joten kyseisen bändi kuulosti ajoittain hyvin potentiaaliselta, kuuluuhan nuo vaikuttajat omaan suosikkilistaani. Kenties jossain vaiheessa listalle nousee myös Piru Kange. Lue lisää ja katso valokuvat blogista!

 


 

Jarkko Martikainen AP-klubilla Albertin kellarissa 27.6.2012

Jarkko Martikainen - Albertin Kellari 27.6.2012

27.6.2012 Albertin kerrarissa järjestettiin kuukausittainen A-P Klubi. Esiintyjinä olivat Duo Vuvuzela, Jarkko Martikainen ja Jhary´s. Lue lisää ja katso kuvat!

 


 

Juhannus vuosimallia 2012

Juhannusjuna 2012 - Hämeenlinna

Juhannuksena en onnistunut bongaamaan kuin yhden sammumista tekevän juhannuskokon. Sen sijaan onnistuin tekemään näköhavainnon Juhannusjunasta. Tämä tapahtui Hämeenlinnan juna-asemalla. Lue lisää ja katso valokuvat täältä!

 


 

Venuksen ylikulku auringosta 06.06.2012

Venuksen ylikulku auringosta 6.6.2012

2012 kesäkuun 6.päivä oli mahdollista nähdä taivaalla erittäin harvinainen näky, kun Venus ohitti auringon! Klikkaa blogiin ja lue juttuni sekä katso kuvani!

 


 

Sonisphere Finland 04.06.2012, Amorphis ja Machine Head

Sonisphere Helsinki 2012 - Machine Head

Kesäkuun ensimmäinen maanantai 4.6.2012 tuli vietettyä enimmäkseen Helsingin Kalasatamassa järjestetyssä ja loppuunmyydyssä Sonispheressä, joka oli neljäs laatuaan Suomessa. Tapahtumaa oli paikanpäällä siis seuraamassa noin 47 000 ihmistä. Lue lisää ja katso kuvat blogista!

 


 

Sonisphere Finland 04.06.2012, Helsinki – Gojira ja Ghost

Sonisphere Helsinki 2012 - Ghost

Kesäkuun ensimmäinen maanantai 4.6.2012 tuli vietettyä enimmäkseen Helsingin Kalasatamassa järjestetyssä ja loppuunmyydyssä Sonispheressä, joka oli neljäs laatuaan Suomessa. Tapahtumaa oli paikanpäällä siis seuraamassa noin 47 000 ihmistä. Lue lisää ja katso kuvat blogista! 

Sonisphere Finland 04.06.2012, Metallica - Black Album Tour - osa 1

Sonisphere Helsinki 2012 - Metallica - Black Album Tour

Kesäkuun ensimmäinen maanantai 4.6.2012 tuli vietettyä enimmäkseen Helsingin Kalasatamassa järjestetyssä ja loppuunmyydyssä Sonispheressä, joka oli neljäs laatuaan Suomessa. Tapahtumaa oli paikanpäällä siis seuraamassa noin 47 000 ihmistä. Lue lisää ja katso kuvat blogista!

 


 

Sonisphere Finland 04.06.2012, Metallica - Black Album Tour - osa 2

Sonisphere Helsinki 2012 - Metallica - Black Album Tour

Kesäkuun ensimmäinen maanantai 4.6.2012 tuli vietettyä enimmäkseen Helsingin Kalasatamassa järjestetyssä ja loppuunmyydyssä Sonispheressä, joka oli neljäs laatuaan Suomessa. Tapahtumaa oli paikanpäällä siis seuraamassa noin 47 000 ihmistä. Lue lisää ja katso kuvat blogista!

 


 

Metallica – Sonisphere Finland 4.6.2012, Kalasatama

Sonisphere Helsinki 2012

Kalasatamassa järjestettiin 4. Suomen Sonisphere. Sää suosi tapahtuma järjestäjää, aurinko paistoi koko päivän ja lämpöäkin oli sopivasti. Ensiintyjinä olivat mm. Amorphis, Machine Head ja Metallica. Lue kertomukseni tapahtumasta ja katso kuvat!

 


 

Sibeliuspatsaan lakitus vappuna 2012

Vappu 2012 - Sibelius patsaan lakitus Hämeenlinnassa

Toukokuun alussa 2012 kävin valokuvaamassa Vappu tunnelmia ja Sibelisupatsaan lakittamista Hämeenlinnassa. Katso kuvat blogistani!

 


 

MM-kotikisojen finaaliottelu: Venäjä – Slovakia

Jääkiekon MM-finaaliottelu Venäjä - Slovakia 6-2, 2012 Helsinki.

20.5.2012 pelattiin Hartwall Areenassa MM-kotikisojen finaaliottelu. Venäjä voitti Slovakian 6-2. Pelin kulku oli hyvin samanlainen kuin Venäjä - Suomi välieräottelussa. Lue tunnelmat ja katso kuvat klikkaamalla sivustolle!

 


 

MM-kotikisojen pronssiottelu: Suomi – Tshekki 2-3

Jääkiekon MM-pronssiottelu Suomi - Tsekki 2-3, 2012 Helsinki.

20.5.2012 pelattiin Hartwall Areenassa MM-kotikisojen pronssiottelu. Viimeistä 10 minuuttia lukuunottamatta melko hengettömän ottelussa Tshekki voitti Suomen 3-2. Lue tunnelmat ja katso kuvat klikkaamalla sivustolle!

 Suomi kiekko kiertue 2012 – Hämeenlinnassa, osa 2

Suomikiekko kiertue 2012 - Hämeenlinna

Lauantaina 28.4.2012 Hämeenlinnan kauppatorille. Tapahtumaa suosi sääkin, joka oli pilvipoutainen. Tilaisuuden juontajan toimi Jukka Laaksonen. Tapahtuma alkoi Laaksosen jutustelulla ja sitten HPK junioreiden paraatilla, jota johti kisamaskotti Hockey Bird. Lue lisää ja katso valokuvat blogistani!

 


 

Suomi kiekko kiertue 2012 – Hämeenlinnassa, osa 1

Suomikiekko kiertue 2012 - Kalervo Kummola ja Tapani Helsten, Hämeenlinna

Lauantaina 28.4.2012 Hämeenlinnan kauppatorille. Tapahtumaa suosi sääkin, joka oli pilvipoutainen. Tilaisuuden juontajan toimi Jukka Laaksonen. Tapahtuma alkoi Laaksosen jutustelulla ja sitten HPK junioreiden paraatilla, jota johti kisamaskotti Hockey Bird. Lue lisää ja katso valokuvat blogistani!

 


 

Yrttien, salaattien ja tomaatin idätystä 2012

Yrttien kasvatusta keväällä 2012

Tällä viikolla lisäsin joukkoon vielä koristekurpitsan. Muutamana vuotena olen jo tuotakin kasvattanut, mutta koskaan en ole vielä kurpitsoja saanut. Hienosti se on kasvanut ja kukkinut, mutta satoa ei ole vain tullut. Toivottavasti tänä vuonna tulee satoakin. Pitemmittä puheitta itse tilanne tarkastukseen valokuvien muodossa. Lue lisää ja katso valokuvat täältä!

 


 

Valokuvia moottoritien katteesta Hämeenlinnassa 21.4.2012

Moottoritienkate työmaa Hämeenlinnassa 2012

Valokuvia moottoritien kattamisesta Hämeenlinnan keskustassa. Nyt julkaistut kuvat on otettu 21.4.2012. Tuolloin moottoritie oli työmaan kohdalta suljettu, koska toinen vanhoista silloista purettiin.

Tapahtuma keräsi paikalle paljon kiinnostuneita ihmisiä. Katehanke valmistuu 2013 ja koko projekti pitäisi olla valmis lokakuussa 2014. Lue lisää ja katso valokuvat täältä!

 


 

Rammstein Hartwall Areenalla, 15.2.2012

Rammstein Made In Germany Tour 2012 Helsinki

Kokemuksia, tuntemuksia ja muuta tarinaa Rammsteinin Hartwall Areenan vuoden 2012 keikalta. Mukana kuvia ja videoita. Klikkaa ja lue & näe lisää!

 


 

Vanhan Porvoon joulunavaus 2011 - osa 2

Vanhan Porvoon joulunavaus 2011 - Sauli Niinistö

Tunnelmallisia valokuvia Vanhan Porvoon joulunavauksesta vuodelta 2011. Avauksessa oli mukana silloinen presidenttiehdokas Sauli Niinistö. Klikkaa ja lue sekä näe lisää!

 


 

Vanhan Porvoon joulunavaus 2011 - osa 1

Vanhan Porvoon joulunavaus 2011 - Joulupukki

Tunnelmallisia valokuvia Vanhan Porvoon joulunavauksesta vuodelta 2011. Avauksessa oli mukana silloinen presidenttiehdokas Sauli Niinistö. Klikkaa ja lue sekä näe lisää!

 


 

Porvoonjoen tulvaa kuvaamassa 12.12.2011

Porvoonjoen tulva 2011

10.-11.12.2011 Porvoonjoki nousi, itse näkemääni, ennätykseensä. Näky oli sen verran erikoinen ja harvinaisen tuntuinen, että myrskyisestä tuulesta ja ajoittain voimakkaasta sateesta huolimatta piti lähteä tapahtumasta ottamaan valokuvia. Klikkaa ja lue sekä näe lisää!

 


 

Joulunavaus ilotulitus Kärkkäisen tapaan 20.11.2011

Tuli käytyä lahden Kärkkäisellä 20.11.2011 ja sattumalta silloin siellä oli myös joulunavauksen kunniaksi ilotulitus. Ilotuksen taltion matkapuhelimellani. Lue tarinani tapahtumasta ja katsele ilotulitus täältä!

 


 

Joulupukki vieraili lauantaina kaupungissa

Porvoon Joulunavaus  2011 - Joulupukki

Porvoon Joulunavaus oli 19.11.2011. Jolloin Joulupukki muoreineen ja tonttuineen saapui Porvoonjoelle laivalla. Päätapahtuma oli kauppakeskus Lundin edustalla. Lue koko tarina ja katso valokuvat joulupukin vierailusta täältä!

 


 

 Helsingin juhlaviikot, Huvilateltta 1.9.2011

Tuntemuksia Helsingin juhlaviikkojen huvilateltan Kalle Ahola & Pääkallolipun alla, sekä Jarkko Martikainen & Äänioikeus yhtyeiden keikoista 1.9.2011. Klikkaa tästä ja lue lisää tapahtumasta!

 


 

Ilosaarirock 2011 – Sunnuntai

Ilosaarirock 2011 - Neljä Ruusua

Kertomus vuoden 2011 Ilosaarirockin sunnuntain tapahtumista. Muun muassa siitä miten Neljä Ruusua päättivät 40 vuotiaan Ilosaarirockin! Klikkaa tästä ja lue lisää tapahtumasta!

 


 

Ilosaarirock 2011 – Lauantai

Ilosaarirock 2011 - Sielun Veljet

Kertomus vuoden 2011 Ilosaarirockin lauantain tapahtumista. Muun muassa siitä miten Sielun Veljet tekivät paluun lavalle 20 vuoden tauon jälkeen! Klikkaa tästä ja lue lisää päivän tapahtumista!

 


 

Ilosaarirock 2011 – Perjantai – Sulo-Klubi

Ilosaarirock 2011 - Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Kertomus vuoden 2011 Ilosaarirockin perjantain Sulo-Klubin tapahtumista. Esiintyjinä mm- Anna Puu, Jaakko Laitinen & Väärä raha sekä Kotiteollisuus. Klikkaa tästä ja lue lisää avauspäivästä!