Ottamiani valokuvia

Aktiivisemmin valokuvausta olen harrastanut vuoden 2007 syksystä alkaen. Sitäkin ennen tuli valokuvia otettua, mutta silloin se oli enimmäkseen puhdasta "räpsimistä".

 

Nykyään voin jo hyvällä omalla tunnolla sanoa valokuvaukseni olevan edes jotenkin valokuvaamista - itselleni todisteena osaamisen tasosta on muutama voimassa oleva freelancer sopimus :D!

 

Kehitystä on kaiken aikaa tapahtunut niin omasta kuin muidenkin mielestä. Silti oppimisen matka jatkuu elämäni loppuun saakka!

 

Ukkonen. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Valokuviani Internetin kuvanjakopalveluissa

Ottamiani valokuvia löytyy paljon Internetistä, muutamista kuvienjakopalvelusta sekä kuvapankeista, sekä myös tältä Valonkuvaaja.com sivustolta.

 

Kuvanjakopalveluista voin mainita suositun kansanvälisen 500px.com joka toimii minun portfolionakin ja Flick.comin, josta löytyy kuvia paljon enemmän.

 

Kyseisissä palveluissa kuviani voi katsella ja halutessaan myös kommentoida niitä.

 

Instagramissa ja Facebookissa

Instagramista löydät ottamiani valokuvia kattavasti niin arjen tapahtumista kuin kaikesta muustakin. Facebookista löydät kuvia erilaisista tapahtumista ja asioista, sieltä löytyy myöspaljon valokuva-albumeita aihealueittain.Tilini Instagramissa > https://www.instagram.com/kauppinen_markus/Tilini Facebookissa > https://www.facebook.com/Valonkuvaajacom

 

Hämähäkkien välienselvittely. Valokuvaaaja: Markus Kauppinen

 

Valonkuvaajan kuvagalleria

Lokakuussa 2013 sain valmiiksi Valonkuvaaja.com sivuston perustamisesta lähtien suunnitteilla olleen kuvagallerian. Kuvagallerian alkuperäinen tarkoitus oli toimia kattavana läpileikkauksena ottamistani valokuvista eli portfoliona.

 

Coppermine galleryn jatkuvat pienet ongelmat, sekä webhotellien palvelintilan kustannukset kuitenkin ovat osittain tuon perus ajatuksen romuttaneet. Joten kuvagalleriasta ei kovin kattavaa kuvaa valokuvistani saa, se kuitenkin yhä on olemassa ja on toki tutustumisen arvoinen >>  Valonkuvaajan kuvagalleriaan.

 

Valokuvajulkaisut Valonkuvaajan blogissa

Olen julkaisut omassa Valonkuvaajan blogissani paljon erilaisia valokuvakokonaisuuksia. Olen tehnyt useimmista julkaisuista myös listat tänne Valonkuvaaja.com sivustolle.

 

Seuraavaksi listaa eri aihealueista ja niistä tehdyistä listoista: tapahtumakuvaus, luontokuvaus, erilaiset projektit ja Flickr Exploler kuvani.

 

Ismo Alanko ja Jarkko Martikainen. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Valokuviani kuvapankeissa

Valokuviani löytyy useammasta kotimaisesta kuvapankista. Kuvapankeissakin kuvia voi käydä vain katselemassa ja halutessaan myös yksittäisten kuvien ostaminen onnistuu niiden kautta. Halutessasi voit tiedustella kuvia eri aiheista suoraan minultakin. Tarjoan sitten teille sopivimmiksi katsomiani kuvia.

 

Hämeenkylmäkukkia - Markus Kauppinen

 

Kuvatuotteita valokuvistani

Halutessasi voit tilata ottamistani valokuvista kuvatuotteita. Tämä onnistuu muutamalla tavalla joko niin, että ostat käyttöoikeuden (täydet tai rajoitetut) valokuvaani ja tilaat itse haluamasi tuotteet.

 

Toinen vaihtoehto on, että tilaan haluamasi tuotteen ja toimitan sen sitten teille. Useimmissa tapauksissa ensimmäinen vaihtoehto on helpompi ja halvempi tapa. 

 

Vanha Porvoo ruskan aikaan. Valokuvaaja: Markus Kauppinen