Valokuvausreissut

 

Tämä on paikka josta tulet jatkossa löytämään kertomuksia erilaisista valokuvausreissuistani. Ei tästä mitään päiväkirja tyylistä osiota ole tarkoitus työstää, mutta joitain itselleni mieleen jääneitä kuvausreissuja on tarkoitus täällä jakaa kaikille luettaviksi ja koettaviksi. En ole mihinkään aiemmin kirjoitellut muistiin asioista valokuvausreissuistani, joten kovin nopeasti tänne ei kertomuksia ilmesty. Ajatukseni on sellainen, että kun vanhoja kuvia kerkiän kehitellä ja sitten muistan jonkun hyvän jutun niin sitten mahdollisesti kirjoitan sen tänne. Joitain tarinoita on tietysti nytkin jo ajatuksissa joita tänne tulen kirjoittamaan, mutta ei niistä nyt enempää.
 
Poju - Poika saunooIdea tällaisenkin osion tekemiseen on jo ollut olemassa sivuston suunnittelusta lähtien, mutta vasta nyt Leijonien toisen Maailmanmestaruuden kunniaksi Helsingin kauppatorilla järjestettyjen kansanjuhlien kuvausreissun jälkeen sain aikaiseksi tehtyä tämän. Joten voitte joko kiittää tai syyttää tästäkin Leijonia :)! Mestaruuden varmistuttua selvällä häikäisevällä 6-1 voitolla länsinaapuristamme Ruotsista sunnuntai iltana 16.5.2011, päätin maanantaina lähteväni Torille. Paikalla olin neljän aikaa iltapäivällä ja takaisin kotiin lähdin varttia vaille puolen yön, mutta lisää tästä reissusta löydät kohdasta: Leijonat MM 2011.

Sivuilta löytyy tuon jääkiekkomaajoukkueen kultajuhlan lisäksi kertomus vuoden 2011 makrokuvauksen kesäkauden avauksesta. Jolloin kävin kuvaamassa hyönteisiä ja kasveja Näsinmäellä, Porvoossa.

Juontajat, Marja Hintikka ja Jesse Kamras sekä salainen vhs-kasettiYlen TV1:ltä tuleva Puoli seitsemän ohjelma lähti kesällä 2011 kiertueelle. Ohjelman yksi jakso kuvattiin Porvoon vanhassa kaupungissa Raatihuoneentorilla 22.6.2011. Menin paikalle katsomaan ohjelman kuvausta ja mukana oli tietysti järjestelmäkamerani, jolla tuli otettua tapahtumasta runsaasti valokuvia. Kirjoitin kuvausreissustani myös tarinan tälle sivustolle niinkin yllättävän otsikon alle kuin Puoli seitsemän kesäshow. Ohjelman juontajani toimivat Marja Hintikka ja Jesse Kamras, vieraana oli näyttelijä Irina Björklund.

Kuten monessa muussakin osiossani näillä verkkosivuillani olen teitä kehottanut ottamaan tarpeen vaatiessa yhteyttä ja antaa palautetta siitä mistä tahtoisitte näillä sivuilla lukea, eli voitte ehdottaa minkä kuvan tarinan haluaisitte tietää. Niin tämä vaatii tietysti sen, että tutustutte valokuviini. Sitten jos sieltä tulee vastaan jokin mielenkiintoinen kuva, jonka tarinan tahtoisit kuulla niin ei muuta kuin palautetta asian tiimoilta tulemaan.