Käynnissä olevat valokuvauskilpailut

Noctilucent cloud by Markus Kauppinen on 500px.com

Valokuvaus on erittäin suosittua ja sen johdosta kaiken aikaa on käynnissä paljon erilaisia valokuvakilpailuja. Täältä löydät osan niistä.

 

Jos listalta puuttuu jokin valokuvakilpailu niin voit ilmoittaa siitä minulle yhteystiedot sivun kautta.

 

Eisa Maestro 2020 : Liike | 1.5.2020 asti

Ukko-Pekka 1009 by Markus Kauppinen on 500px.com

Kansallisen alkukilpailun valokuvien on oltava perillä 1.5.2020  mennessä. Lähetä kuvasi osoitteeseen eisa@kamera-lehti.fi.

 

Kamera-lehden raati valitsee kolme parasta kokonaisuutta. Alkukilpailun tulokset julkistetaan kesän 2020 Kamera-lehdessä.

 

Kaikkien maiden kansallisen osakilpailun voittaneet kokoelmat julkaistaan ja ne osallistuvat EISA:n Facebook-sivulla yleisöäänestykseen kesäkuun lopulla. EISA Public’s Choice -yleisöäänestyksen voittaja saa palkinnoksi 1 000 €. Rahapalkinnot ovat veronalaista tuloa voittajilleen.Lue lisää kilpailusta osoitteesta https://kamera-lehti.fi/eisa-maestron-aiheena-liike/


DIGIKUVA-lehden lukijagalleria

 

Revontulet. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Jokaisessa Digikuvan numerossa valitaan Kuukauden kuva, jonka ottaja voittaa itselleen hienon palkinnon ja saa samalla nimensä lehteen. Lataa kuva tälle sivulle. Kerro myös kuvan ottopaikka, tekniset ominaisuudet sekä se, miten käsittelit kuvaa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Lisää tietoa kilpailusta: http://digi-kuva.fi/kilpailut/valokuvauskilpailu/lukijagalleria.


 

Hame Castle Festive Lighting - Fire by Markus Kauppinen on 500px.com