Väriä pimeään

Tiedote valokuvanäyttelystä

Markus Kauppinen on Itä-Uudellamaalla asuva luonnonvalokuvaaja. Hän kuvaa erityisesti urbaaneissa ympäristöissä ja kulttuurimaisemissa! Hänen kuvissaan voit tunnistaa tuttuja maisemia uudenlaisissa kuvakulmissa. Kauppinen on erikoistunut makrokuvaukseen, jossa pienimmätkin luonnon ihmeet tuodaan katsojan silmien eteen suurina ja värikkäinä.

 

Näyttelyn valokuvat on otettu vuosina 2008-2011 Hämeessä ja Itä-Uudellamaalla. Näyttely valmistaa nimensä mukaisesti katsojan tulevaan talveen tuomalla "Väriä pimeään". Tervetuloa!

 

Lisätietoa valokuvanäyttelystä

Pidin toisen yksityisnäyttelyni Porvoon pääkirjaston ala-aulassa 29.9.-12.10.2011.

 

Kantava teema tulee oli värikkäitä valokuvia pimeään vuodenaikaan. Tosin joitakin poikkeuksiakin mukana oli. Tein esikarsintaa edellisen näyttelyn kuvista ja niistä muutama pääsi mukaan tähänkin näyttelyyn, kun kerta sopivat hyvin teemaan. Näyttelyssä on kolme kokonaisuutta: makrokuvat, luontokuvat ja kaupunkikuvat. Yhteensä kuvia näyttelyssä oli 28 kappaletta.

 

Taulut pysyivät rautakehikossa hienosti koko näyttelyn ajan, joten pelkoni niiden mahdollisesta putoamisesta ja sitten lasisten kehysten rikkoutumisesta eivät käyneet toteen, joten näyttely sujui ns. "teknisesti" loistavasti.

 

Visuaalisesti asiat eivät menneet parhaimmalla mahdollisella tavalla. Kuvien ollessa vain rautakehikossa, hukkuivat ne liikaa lasiseinän takana olevaan punaiseen seinään ja erilaisiin ilmoitus materiaaleihin. Ongelman ratkaisuksi olisi pitänyt hankkia 10m * 3m valkoinen / harmaa / musta paksu kangas. Tuollaista ei tullut hankittua, kun sillä ei olisi ollut käyttöä näyttelyn jälkeen ja ei oikein näyttelybudjetissa ollut jäljellä pelimerkkejä.

 

Väriä pimeään -valokuvanäyttely.

Tarjolla olleet pienet valokuvat tekivät hyvin "kauppansa" ja ei niitä montaa jäljelle jäänyt. Kuvia oli tarjolla noin 700 - 1000 kappaletta joten jonkin verran onnistuin jakamaan väriä pimeään vuoden aikaan!

 

Vieraskirjaankin tuli mukavasti uutta sisältöä, 7 sivun verran. Vielä jäi kuitenkin kymmenittäin tyhjiä sivuja odottamaan tulevien näyttelyiden kävijöiden puumerkkejä. Niin kuten olen jo maininnutkin on jo pientä pohjaa olemassa seuraavaan näyttelyyn olemassa, mutta sen aika tulee sitten joskus tulevaisuudessa.

 

Suosikkikuva äänestys

Suosikkikuva äänestykseen osallistui 171 henkilöä ja onnetar suosi tällä kertaa Rosa V:tä. Onneksi olkoon :) ! Olen toimittanut hänelle suosikkikuvansa. Suosikkikuva äänestyksen voitti seuraava kuva:

 

Idylli - suosikkikuva äänestyksen voittaja!

 

Valokuvien ostaminen

Näyttelyn valokuvat tulevat olemaan kehystettyjä ja 20x30cm kokoisia. Kaikki näyttelyyn tulevat vedokset ovat myös näyttelyssä kävijöiden hankittavissa 25 €:n kappalehintaan + mahdolliset toimituskulut.

 

Halutessasi ostaa näyttelyssä esillä olevia valokuvani ota yhteyttä Yhteydenotto -sivun kautta!

 

Näyttelyssä olevia valokuvia voit tilata myös Kuvalo.fi palvelusta. Sieltä voit tilata tavallisia valokuvavedoksia, canvas tauluja, jääkaappimagneetteja, tarroja ja ruutukuvia. Kuvien hinnat alkavat 3 €:sta ylöspäin. Toimitusmaksut alkaen 4,95 €.

 

Virtuaalinäyttely

Virtuaalinäyttelyä pääset katsomaan klikkaamalla alla olevaa iso kuvaa. Kuvassa oleva linkki vie teidät Kuvalo.fi palvelussa oleviin Väriä pimeään näyttelyyn. Galleriassa on samat kuvat kuin itse fyysisessäkin näyttelyssä. Galleriassa voit katsella kaikessa rauhassa kuviani ja voit myös halutessasi hankkia sieltä kuvatuotteita näyttelyn valokuvista. Pitemmittä puheitta tervetuloa virtuaalinäyttelyyn!

Väriä pimeään -virtuaaligalleria.

 Poimintoja vieraskirjasta
  • Hienoja! terv. Facebook tykkääjä
  • "Kohti taivasta" on aivan upea, puun suuruus tulee esiin, olen itse nähnyt kyseisen puun.
  • "Paavo" on hieno!
  • Hienoja pilkahduksia luonnon ihmeistä! Suosikki kuvaa vaikea valita...
  • Kiitos pienistä kuvista "Muistoksi näyttelystä"

 

Kiitokset!

Nyt on aika kiittää lähimmäistäni kärsivällisyydestä ja niistä yksinäisistä hetkistä joita tämä yhdeksän kuukautta kestänyt valokuvanäyttely projekti kesti.

 

Lisäksi kiitokset kuuluvat kirjastolle, joka tarjosi näyttelytilan kahdeksi viikoksi, sekä tiedotti näyttelystä paikalliselle medialle.

 

Sekä suuret kiitokset kaikille näyttelyssä käynneille, vieraskirjaan kirjoittaneille, äänestykseen osallistuneille, sekä virtuaalinäyttelyn katsoneille!