Tähän asti

 

Järjestin esikois valokuvanäyttelyni, nimeltää Tähän asti, 17.-23.8.2009 Hämeenlinnan pääkirjastossa. Valokuvanäyttelyyni hain ja sain apurahaa Kansan sivistysrahaston SAK:n kulttuurirahastosta. Apurahalla katoin kolmanneksen valokuvanäyttelystä koituneista kuluista, loput menivät omasta pussista. Nimen mukaisesti esillä oli parhaita valokuvia siihen asti ottamistani ruuduista.

 

Valokuvanäyttelyssä oli esillä yli 50 ottamaani valokuvaa. Valtaosa esillä olleista valokuvista olivat Suomen luonnosta. Valokuvat olivat esillä aiheittain. Aiheakokonaisuuksina oli mm. luonnon kukat, hyöteisistä otetut makro kuvat, linnut, maisemat ja kantaaottavimpana kokonaisuutena Egologiset jalanjäljet. Egologiset jalanjäljet -osiossa oli valokuvia ihmiseten luontoon heittämistä roskista. Näyttelyssä olleet muut valokuvat olivat Hämeenlinnan rakennuksista.

 

Järjestin valokuvanäyttelyssä äänestyksen näyttelyn parhaasta valokuvasta ja voittajaksi selviytyi Hämeenlinnan Aulangolta ottamani valokuva, Sininen Hetki.

 

Sininen hetki

 

Näyttelyssä olleet valokuvat

Alla olevasta ikkunasta voit katsella Tähän asti näyttelyssä olleita valokuvia. Mukana on myös valokuvia näyttelyn kasauksesta ja purkamisesta. Jos alla ei näy ikkunaa pitää sinun ladata tietokoneellesi uusin Adoben Flash Player.

 

 

Gallerian toiminnallisuudesta muutama sananen.

 

  1. Liikuta hiiren osoitin sen kuvan päälle jota haluta katsoa tarkemmin ja klikkaa sitten hiiren vasenta painiketta. Näin tehtyäsi kuva zoomaantuu isommaksi. Klikkaamalla kuvaa sitten uudestaan, kuva loittonee alkutilanteeseen.
  2. Voit myös halutessasi katsoa kuvan tietoja silloin, kun kuva on zoomattuna. Zoomi tilassa kuvan oikeaan alareunaan ilmestyy valkoinen nuoli, klikkaamalla tätä nuolta kuva kääntyy ja mahdolliset kuvatiedot ovat luettavissa.
  3. Galleriassa sivun vaihto onnistuu klikkaamalla kuvien vasemmalla tai oikealla puolella olevaa isoa valkoista nuolta.

 

Poimintoja vieraskirjasta

  • Wau - kiitos!
  • Kaunista luontoa!
  • Upeaa katsella!
  • Ihania valokuvia.
  • Ihania!
  • Kiitos taiteilijalle!

 

Kiitos kaikille näyttelyssä käynneille ja vieraskirjaan kirjoittaneille! Ehkäpä näemme vielä jossain toisaalla uudestaan valokunäyttelyn parissa!