Luontokuvaus - Tunnistusapua

 

Tänne olen kerännyt linkkejä paikkoihin joista olen joskus tunnistusapua löytänyt asioihin joita olen valokuvannut. Jos sinulla on tiedossa jokin hyvä verkkosivu josta olet löytänyt apua tunnistamiseen niin voit kertoa sivustosta yhteydenottolomakkeen kautta. Lisään sitten vinkkisi tälle sivulle.

 

Ikkunasuomenluontoon.fi - Sivustolla olevaan kuvagalleriaan voi lähettää valokuvia tunnistettavaksi. Foorumin käyttäjät voivat sitten auttaa tunnistamisessa.

 

Luontoportti.com - Laaja-alaista tunnistusapua muun muassa seuraaviin asioihin kasveihin, lintuihin, perhosiin, kaloihin ja sieniin. Hyvänä lisänä sivustolta löytyy ääninäyte monien lintujen lauluista.

 

Lintujentunnistusapu - Birdlifen Facebook sivu. Lähettämällä kuvasi tai videosi sivustolle saat apua lajin tunnistamiseen.

 

Sudenkorento.fi - On Suomen sudenkorentoseura ry:n verkkosivu, josta löydät paljon tietoa sudenkorennoista ja myös tunnistusapua.

 

Pinkka -  Lajituntemuksen oppimisympäristö.

 

Valokki - Nettikasvio - Valokki-nettikasviosta löydät suomalaisten putkilokasvien, sammalten ja jäkälien tunnistustietoja sekä lajeihin liittyviä monipuolisia kuvia.

 

Hämäkkien taistelu. Kuvaaja: Markus Kauppinen