Kuvauspaikkoja

 

Kuvauspaikkoja osiossa esittelen joitakin mieluisiani valokuvauspaikkoja. Kerron paikoista ja mukana on tietysti valokuvia joista näet millainen paikka on.

 

Kuvauspaikat

 

Aulanko, Hämeenlinna

Time-lapse video Aulangon Lusikkaniemestä. Kuvaaja: Markus Kauppinen

 

Aulangon alueella on muun muassa hieno luonnonsuojelualue, pitkä rantareitti tekosaarineen, Hugo seikkailupuisto, hotelli kylpylöineen, hevostalli, seikkailupuisto ja golfrata. Itselleni tutuimmat näistä ovat rantareitti ja luonnonsuojelualue. Lue lisää ja katso kuvat!

 

Honkalanrannan luonnonsuojelualue, Hämeenlinna

Honkalanrannan luonnonsuojelualue

Pieni, mutta mielenkiintoisen oloinen. Alueella on hyvät pitkospuut, nuotiopaikka laavulla ja lintutorni. Oppaatkin on hienot ja onneksi toistaiseksi ilkivallalta säästyneet. Kesällä alueella laiduntaa lampaat.

 

Kantola, Hämeenlinna

Guido van Heltenin muraali Kantolassa. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Syyskuussa 2017 Australialainen katutaiteilija Guido van Helten maalasi Pohjoismaiden toistaiseksi suurimman muraalin Kantolan viljasiiloihin. Korkeimmalta kohdalta muraali on 56 metrin korkuiden. Teos olis myös suurin mitä Guido van Helten oli aiemmin koskaan tehnyt. Katso kuvia, videoita ja lue lisää upeasta muraalista!

 

Kilpisjärvi, Enontekiö

Maisema Saanatunturilta. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Kilpisjärvi ja etenkin siellä sijaitseva Saanatunturi on erittäin komea kuvauspaikka. Onnekseni oli päässyt siellä itsekin käymään. Lue lisää ja katso kuvat!

 

Suurisuo, Janakkala

Janakkalassa sijaitseva Suurisuo on valtakunnallisestikin merkittävä suoalue. Suurin osa on keidassuota ja lisäksi löytyy aapasuomaisia osioita.

 

Kuvattavaa paikassa riittää vuoden ympäri ja useiksi vuosiksi. Itselläni on ollut mahdollisuus käydä Suurisuolla noin kymmenkunta kertaa. Sinne on aina erittäin mukavaa mennä, mutta niin ikävää pois lähteä. Joten kyseessä on hyvä kuvauspaikka! Lue lisää ja katso kuvat!

 

Kuvauspaikka vinkkejä Internetissä