Painotuotteet

 

Valokuvistani voit myös tilata painettuja valokuvia. Aitojen valokuvien teetätyksen ja toimituksen sinulle tarjoaa Kuvalo -palvelu. Halutessasi voit tutustua Väriä pimeään valokuvanäyttelyni Kuvalo galleriaan.

 

Ilmoita ensiksi minulle mistä kuvasta haluaisit tilata kuvatuotteita ja sitten siirrän haluamasi valokuvan Kuvalo tililleni, josta voit sitten tilata haluamastasi valokuvasta mieluisia valokuvatuotteita! Paikat joista valokuvia voit katselle löydät osiosta kuvapankit.


Kaikissa kuvamyyntiä koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: kuvamyynti@valonkuvaaja.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.

 

 

Havusylkikuoriainen Porvoon vanha kaupunki Porvoo Tutkimusmatkailija Punakärpässieni

 

Persoonallisia postikortteja

Kaikista valokuvistani on myös mahdollista tilata aitoja postikortteja. Lisäksi kortteihin voin lisätä haluamasi tekstin haluamallasi fontilla! Vähimmäistilaus määrä on 10kpl/ samalla kuvalla. 10 kortin hinta toimituskuluineen on 15€ ja toimitus aika tilauksesta noin 2 viikkoa.

 

Paikat joista valokuvia voit katselle löydät osiosta kuvapankit. Löydettyä mieluisan kuvan tai kuvat, ilmoita minulle mahdollinen korttiin tuleva teksti ja fontti / kirjasin jolla tekstin korttiin haluat tulevan, sekä mihin kohtaan ja minkä kokoisena. Teen sitten kortista luonnoksen, jonka sen jälkeen hyväksytän sinulla ennen korttien tilaamista.


Kaikissa kuvamyyntiä koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: kuvamyynti@valonkuvaaja.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Lusikkaniemi, Aulanko. Kuvaaja: Markus Kauppinen