Sosiaalinen media

 

Viime vuosina sosiaalinen media on tullut entistä suositummaksi netin käyttäjien keskuudessa. Siksi siellä mukana olo on merkittävää myös yrityksille, yhteisöille, järjestöille ja kaikille muillekin tahoille jotka haluavat kertoa muille olemassa olostaan sekä tarjottavistaan tuotteista tai palveluista.

 

Sosiaalisen median palveluita on jo satoja ja lisää tulee kaiken aikaa sekä osa lopettaa toimintansa. Muutama palvelu on nousut selkeästi muita suositummaksi ja ne ovat Facebook, Twitter ja Youtube. Näistä Suomessa ehkäpä tärkein on edelleenkin Facebook. Tosin jos tavoitteena on löytää nuorisoa niin silloin kannattaa panostaa paljon Youtuben sisällön tuottamiseen. Eikä unohtaa sovi erittäin suosittua Instagram palvelua.

 

Valaisevat yöpilvet. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

 

Somessa mukana

Olen itsekin vahvasti mukana sosiaalisessa mediassa. Twitteristä löytyy kolme tiliä: Valonkuvaaja, Mtj-Art sekä TravelPigNapsu.

 

Twitterissä julkaisen päivittäin useita kymmeniä tweetejä.Voi kuulostaa paljonta, mutta valtaosa niistä on automaattisesti luotuja. Lisäksi olen linkittänyt Facebook sivuni Twitter sivujen kanssa. Joten julkaistessani jotain Facebookissa näkyy se automaattisesti myös Twitterissä.

 

Facebookista sen sijaan löytyy neljä sivua: Valonkuvaaja.com, Mtj-Art.com, Eläinuutiset sekä Reissupossu Napsu. Syy näinkin isoon panostukseeni on se, että yksinkertaisesti useammalla tilillä saa enemmän näkyvyyttä kuin yhdellä. Lisäksi tileillä / sivuilla on profiilinsa - brändinsä.

 

Youtubessa tekosiani voi seurata osoitteessa: https://www.youtube.com/user/Valonkuvaajacom.

 

Apua yrityksellesi?

Tarvittaessa sosiaalisen median palvelujen tilien avaaminen ja toteutus onnistuu kauttani.

 

Sekä sosiaalisen medioiden tiliesi linkittäminen kotisivuillenne on yleensä toteutettavissa nopeasti!

 

Lisää tietoa aiheesta