VLK sivuston uusi kävijäennätys, yli 2000 vierailijaa!

 

Mahdottomana ja maagisena kävijä tavoitteenani pitämäni 2 000 yksilöidyn kävijän raja yhden kuukauden aikana Valonkuvaaja.com sivustollani rikkoutui 17.1.2013 :) ! Suuren suuret kiitokset kaikille ennätystä mukana tekemässä olleille!

 

Monesti aiemminkin olen jo maininnut miten kaukaiselta tuo luku on tuntunut ja myös paljon tuota pienemmän kävijä lukemat, mutta nyt tuokin merkittävä rajapyykki on rikkoutunut!

 

Se tunne, kun tänään tarkistin eiliset tilastot ja summaksi tuli 2009 oli aidosti hyvin epätodentuntuinen. Veti sanattomaksi ja sama tunne on yhä vaikka näitä sanoja tähän lisää kaiken aikaa ilmestyykin. Laskin moneen kertaan lukemat ja eri ohjelmilla: exel, tietokoneen laskin ja puhelimen laskin, kaikki antoivat saman tuloksen :) !

 

Nyt on sitten virallisesti aika nostaa rimaa ”hiukan” ja seuraava maaginen raja olkoon sitten 3 000 yksilöityä kuukausittaista kävijää. Näiden kävijäennätys tiedotusten suhteen en malta kuitenkaan tuo uuden rajan täyttymistä vaan aion ilmoitella mahdollisista tulevista kävijäennätyksistä aina, kun uusi sata raja menee rikki.

 

Toivottavasti saisinkin ilmoitella näitä iloisia uutisia jatkossakin lähes kuukausittain niin sehän meinaisi sitä, että ennen kuin tämä vuosi on päätöksessään olisi jo paukkunut tuo uusikin tavoitteekseni asettama kävijäraja.