XXL Store - erittäin surkeaa asiakaspalvelua

Grave digger by Markus Kauppinen on 500px.com

Marraskuussa 2021 kävin palauttamassa Kluuvin myymälään verkosta tilaamani hanskat. Etukäteen oli kysynyt asiakaspalvelusta miten voin tilaamani hanskat palauttaa. Vastaus oli joko mihin tahansa myymälään tai postitse.

 

Myymälään palauttaminen oli iso virhe

Oli sopivasti asiaa Helsinkiin niin päätin palauttaa ne myymälään. Tämä oli virhe. Menin pyöräily osastolle. Siellä vastassa oli kaksi myyjää, toinen ilmeisesti harjoittelija ja toinen kuului varmaan liivijengiin. Ainakin asenne ja olemus sopisi niihin piireihin.


Asiatonta huutamista

Kysyin miten voisin hanskat palauttaa? Huomattuaan, että olin ne irroittanut pakkauksesta - koska muuten ei hanskoja olisi voinut sovittaa. - latasi melko HV asenteella, ettei palautus onnistu. Saarnaa kesti pitkän aikaa ja harjoittelija yritti olla ystävällinen suuntaani sekä samalla rauhoitella työkaveriaan.


Minuuttien kuluttua, kun sain puheenvuoron kerroin, että olin jo asiakaspalvelusta kysynyt miten toimitaan ja palautuksessa ei mitään ongelmaa ole. Sitten huutaja tajusi, että olenkin ne tilannut verkosta ja silloin palautus/vaihto-oikeus on toisenlainen kuin kaupasta ostettuna. Ilman mitään pahoitteluja äijä nakittu harjoittelijan hakemaan isommat hanskat ja hoiti vaihtoon liittyvät asiat loppuun sanomatta sanaakaan.

Ei enää XXL Storeen

Harvoin onneksi näin surkeaa palveluaa on tullut kohdattua, mutta jatkossa en kyllä XXL ketjusta mitään osta, vien rahani toisaalle.