Twitter mikroblogi

 

Twitter on mikroblogipalvelu, jossa viestien pituus on rajoitettu 140 merkkiin. Twiittien lähettäminen on myös hyvin suosittua ja Suomessakin käyttäminen on kaiken aikaa kasvussa.

 

Twitterissä kerätään seuraajia ja myös halutessaan itse voi seurata henkilöitä, yrityksiä yhteisöjä jne. Itse seuraan henkilöitä ja yrityksiä jotka minua kiinnostavat. Välillä viesti virrasta löytyykin mielenkiintoisa ja hyödyllisiä tiedon murusia. Varoituksena voin sanoa, että Twitteriä ei kannata pitää kaiken aikaa auki, muuten saattaa mennä koko päivä vain uusia viestejä tutkiessa.

 

Twitter tilin ulkoasun värimaailmaa voi muokata haluamakseen, sekä oman taustakuvan lisääminen on mahdollista.

 

Facebook tilin yhdistäminen Twitter tiliin

Facebook tilin voi yhdistää luotuun Twitter tiliin. Näin tehtynä kaikki Facebook päivitykset ilmestyvät myös Twitter tilille. Tällä tavalla toimiessasi saat tehostetua toimintaasi hyvin helposti.

 

Twitter tilini

Olen tehnyt Twitteriin omat tilinsä kaikille eri projekteilleni: Mtj-Art.com, Valonkuvaaja.com, Eläinuutiset ja TravelpigNapsu.

 

Twitterissä julkaisen päivittäin useita kymmeniä tweetejä.Voi kuulostaa paljonta, mutta valtaosa niistä on automaattisesti luotuja. Lisäksi olen linkittänyt Facebook sivuni Twitter sivujen kanssa. Joten julkaistessani jotain Facebookissa näkyy se automaattisesti myös Twitterissä.