Valonkuvaaja.com sivuston kävijämäärä ylitti uuden rajapyykin!

Nyt on ilo ilmoittaa uudesta yksilöityjen kävijöiden kuukausikohtainen ennätys: 2 568! Ennätys tapahtui keskiviikkona 25.9.2013.

Monesti olen kertonut miten kuvittelin jo 1 000 yksilöidyn kävijän olevan utopistinen ajatus saati sitten suuremmat kävijämäärät.

Lännensurviaiskoi. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

On todella hienoa huomata olleensa todella väärässä tuollaisia aikoinaan ajatellessa :)! Kuten usein kliseisesti sanotaan, että ennätykset on tehty rikottaviksi, niin on tietysti tuokin uljas lukema tarkoitus vielä paremmaksi kasvattaa.

Jatkan jo tutuksi tulleella linjalla ja seuraava rajapyykki olkoon (yllättäen) 3 000 yksilöityä kävijää kuukaudessa (30 päivän aikana).

Jonkinlaisia tavoite aikojakin olen tainnut joskus julkisestikin ilmoitella. Muistaakseni 1 500 oli tavoitteena kuluvan vuoden loppuun mennessä. Annetaan uudelle ennätykselle aikaa puoli vuotta, joten tavoitteeni on saada 3 000 rajapyykki rikottua 2014 maaliskuun loppuun mennessä.

En kuitenkaan pety vaikka tuo tavoite jäisi toteutumatta. Olen jo nyt hyvin tyytyväinen siihen miten paljon sivustoni on tavoittanut eri ihmisiä.

Hämähäkki. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Lopuksi vielä suuret kiitokset kaikille ennätystä mukana tekemässä olleille ja tehkäähän vielä jatkossakin uusia ennätyksiä niin tällä sivustolla kuin muuallakin :)!

Hyvää syksyn jatkoa teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.