Sisällöntuottamista, Google Analytics tilastoja

MuuttoYksi viikko alkaa olemaan kohta taakse jäänyttä elämää. Muutaman viikkoon ei ole tullut kirjoiteltua varsinaista viikko blogia. Muita julkaisuja sen sijaan on kyllä tullut, kuten olette varmaan huomanneetkin.

Pari viimeistä viikkoa on mennyt enemmän ja vähemmän muutosta toipumiseen, sekä huonekalujen kasaamiseen. Lisäksi tavaroiden purkaminen muuttolaatikoista ja niiden järjestely paikoilleen on vienyt paljon aikaa. Tuli viikolla tehtyä paljon muutakin joista seuraavaksi kerron jotain.

Sisällöntuottamista Valonkuvaaja.com sivustolle

Viikolla lisäsin Valonkuvaaja.com sivustolle tietoa Google Adsense mainostenjulkaisusta. Asia tuli ajankohtaiseksi, kun yksi edellisen oppilaitoksen opettaja pohti blogissaan Google Adsense toiminnallisuutta ja etenkin mainosten hallintaan liittyviä asioita. Vastasin hänelle ja vastaukseni pohjalta päätin tehdä asiasta julkaisun myös verkkosivustolleni.

Lisäksi kirjoittelin valokuvaamiseen ja siihen liittyviin aiheeseen kuuluvaa sanastoa sivustolle. Listaa on tarkoitus tulevaisuudessa päivittää kaiken aikaa, sitä mukaan kun ehdin ja termejä vastaan tulee.

Google Analytics

Maaliskuussa Valonkuvaaja.com perussivuston yksilöityjen kävijöiden määrä hiukan väheni, kuten myös sivustolla keskimäärin käytetty aika. Uuden käynnit sivustolla kasvoivat, kuten myös sivukatselumäärät ja sivua / käynti määrä.

Sivustolla on myös paljon toimimattomia linkkejä, jotka osaltaan vaikuttavat varmaankin tilastoihin. Huhtikuun alussa korjasin kaikki toimimattomat linkit ohjaamalla vanhat sivut uusiin vastaaviin URL-osoitteisiin .htaccessa tiedossa. Nyt sivusto on käyttäjäystävällisempi ja toivottavasti se näkyy huhtikuun tilastoissa positiivisesti.

Valonkuvaajan blogin tilastoista kävi ilmi, että yksilöityjen kävijöiden määrä hieman putosi, kuten myös sivukatselujen määrä. Välitönpoistumisprosenttikin väheni, mutta se onkin oikea suunta! Oikeanlaista kehitystä tapahtui myös sivua / käynti tilastossa.

Mtj-Art.com sivuston tilastoissa merkittävimmät muutokset olivat positiivisia. Sivukatselujen määrä nousi 30%, kuten myös sivua / käynti määrä. Lisäksi sivustolla käytetty aika kolminkertaistui helmikuun lukemista.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja
mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.