McDonalds Kamppi, umpisurkea kokonaisuus

4.2.2023 lauantaina ei mikään onnistunut Kampin McDonalds ravintolassa.

Tein tilauksen automaatilla, kun halusin muokata tilaamiani tuotteita. Lisäksi tahdoin käyttää käteistä, joten valitsin vaihtoehdon ”Maksan kassalla”. Sain automaatista kuitin ja luulin, että tilaustani aletaan tekemään.

35 minuutin odotuksen kuluttua kuulin hiljaisella äänellä lapussani olevan numeron 47. Menin kassalle. Vasta nyt oli maksun aika eli ruokaani ei oltu alettu valmistamaan.

Puolen tunnin päästä huudettiin 47 menin hakemaan sitä kassalta, mutta samaan aikaan paikalle tuli toinenkin henkilö. Suureksi yllätykseksi se tilaus oli hänen eikä minun.

Kerroin asiasta ja näytin kuittia työntekijälle. Ilman mitään pahoitteluja tai ihmettelyjä työntekijä vain sanoi ”saat omas varmaan kohta”.

Reilu puoli tuntia lisää ja huudettiin jälleen numeroni 47. Meno oli kuin päiväni murmelina elokuvassa nimittäin jälleen tilaus olikin toisen ei minun. Tässä kohtaa olin odottanut ruokaani tunnin ja 35 minuuttia.

Tällä kertaa työntekijä jo ihmetteli tapahtunutta, mutta pahoitteluja ei kuulunut. Nyt sanoi että otetaan tää työn alle. No, siinä kesti vielä sen 30 minuuttia, että tilaukseni oli lopulta valmis. Eli yli kaksi tuntia kesti saada annokseni.

Työntekijöitä ravintolassa oli lähes yhtä paljon kuin asiakkaita jonossa. Tosin iso osa työntekijöistä haahuili ilmeisesti taukotilaan ja pois sieltä (?). Lisäksi sen mitä keittiöön näki niin siellä istuttiin tuoleilla syömässä ja juomassa mäkkärin ruokia – kiire ei todellakaan ainakaan näyttänyt olevan henkilökunnalla.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Ei kategoriaa, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.