Jarkko Martikainen AP-klubilla Albertin kellarissa 27.6.2012

Tämän viikon keskiviikkona 27.6.2012 tuli oltua mukana AP-klubin lämminhenkisessä tunnelmassa. AP-klubi järjestetään jokaisen kuukauden viimeisenä keskiviikkona. Esiintyjä tapahtumassa on 2-3.

Jarkko Martikainen

Tällä kertaa esiintyjinä olivat Duo Vuvuzela, Jarkko Martikainen ja Jhary´s. Duo Vuvuzela saapui Turengista ja soittivat pääosin Huuhaa Innasen tuotantoa. Heidän meno oli aika ajoin melkoista!

Jarkko MartikainenJarkko MartikainenJarkko MartikainenIllan toinen esiintyjä oli pääsyy läsnäoloon eli Jarkko Martikainen. Martikainen oli liikenteellä mies ja kitara linjalla, joka mielestäni on paras yhdistelmä hänen hienoilleen kappaleilleen.

Jarkko MartikainenJarkko MartikainenJarkko MartikainenJarkko MartikainenValmistauduin keikkaan sen verran, että mukanani oli Toivo albumin erikoisversio eli pieni valkoinen kirja sekä artlinen teräväkärkinen tussi. Albertin kellarille saapuessamme huomasin ilokseni Martikaisen A-P Sarjannon seurassa ulkoterassilla.

Jarkko Martikainen

Kaivoin kirjan tusseineen esille ja menin Jarkon luokse, joka mielellään signeerasi Toivo kirjan omistuskirjoituksella. Signeeraus ei ollut mikään hutaisu vaan rauhallisesti huoliteltu raapustus. Kiitos siitä vielä kerran Martikaiselle ja tietysti kiitokset hyvästä keikasta!

Jarkko Martikaisen signeerausKeikkalista koostui aluksi vanhemmasta materiaalista. Ensimmäiseksi ilmaan kajahti Lappiin, lappiin -kappale, sitten Tämä Oli Huono Päivä, Meitä odotellaan mullan alla, Elegia, Valssi tanssi taidottomille, Polte päästä paratiisiin, Vahvin riippuvuus, Missä kotini on ja Huominen on kaukana. Setin encorena kuultiin koskettavan tarinan pohjustamana Kainuu opettaa. Pohjustuksessa Jarkko kertoi miten hänen otsassaan oleva luutuma on tullut. Joskus 80-luvulla jotkin lynkkaajat olivat hakanneet Martikaisen päätä asfalttiin niin kauan, että siitä jäi pysyvä muista ohimolle.

Jarkko MartikainenJarkko MartikainenJarkko MartikainenOli mukavaa taas päästä kuulemaan Jarkko Martikaista. Edellisestä kerrasta olikin jo vierähtänyt aikaa. Se oli keikka huvilateltassa viime vuoden Helsingin juhlaviikoilla. Toivottavasti seuraavaa kertaa ei tarvitse odotella yhtä kauaa.

Jarkko MartikainenJarkko MartikainenJarkko MartikainenMarkus Kauppinen – Valonkuvaaja

mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.