ASMODEUS JA 1313 SIELUA, Runar Schildt – Juha Hurme, Helsingin kaupunginteatteri

Ärhäkäksi komediaksi mainostettu näytelmä tuli koeattua 4.2.2023. Näytelmän aihe kiinosti kuten myös eläkkeelle siirtyvän Juha Hurmeen tuotos.

Ensimmäinen puoli oli parempi ja yhtenäisempi kokonaisuus. Toinen puoliaika alkoi erittäin lupaavasti, mutta lässähti pannukakuksi kovin pian.

Näytelmän kesto oli 2 tuntia 30 minuuttia. Siinä oli vähintään tunti liikaa. Ymmärrän, että väliaika on tuottava ratkaisu, mutta yli pitkä näytelmiä en ymmärrä.

45min + 45min tavalla tämä näytelmä olisi ollut hyvä 8/10 ja kenties 60 minuutin versiona loistava. Muodossa jossa se esitettiin arvosanaksi jää välttävä 5/10.

En tiedä miten näitä näytelmiä loppusuoralla esitetään ja säädetään. Pari koeyleisö näytöstä niistä reaktiot ja palautteet talteen niin väitän, että moni muukin olisi ehdottanut tiivistystä. Silloin näytelmä olisi ollut kiinnostava ja enemmän hauskin koko ajan.

Lisää tietoa esityksestä > https://hkt.fi/esitykset/asmodeus-ja-1313-sielua/

Julkaisun kuvat olen tehnyt DALL-E 2 tekoälyn avustuksella kuvailemalla Asmodeus näytelmän henkilöitä ja tapahtumia. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tuollaista kokeilin. Yllättävän hyvin kuvat kirjallista kuvailuani kuvaavat.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.